Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Adviseur Arbeidszaken

Plaatsingsdatum 09-11-2017 Functiecategorie Juridisch
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris Functiegroep 10 (€3.018,38 - €5...

De sfeer in onze organisatie kenmerkt zich door bevlogen en ambitieuze medewerkers. Iedere dag opnieuw werken wij nauw samen met elkaar om het beste resultaat voor onze passagiers neer te zetten. Wij bieden je een professionele, dynamische omgeving waar plezier, uitdaging en groei centraal staan en waarbij jouw succes ons succes is.

P&O is binnen Transavia verantwoordelijk voor het P&O beleid, HR management en organisatieontwikkeling. P&O bestaat uit ca. 22 medewerkers, die de organisatie allround ondersteuning bieden op personeels- en organisatiegebied. Dit omvat de teams Organisational Development, HR support Flight & Ground en het team Labour Relations

Het team Labour Relations omvat Arbeidszaken en Salarisadministratie. Arbeidszaken is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van het arbeidsvoorwaarden- en beloningsbeleid. Transavia heeft drie bedrijfs-CAO’s, voor Grond-, Cabine- en Cockpitmedewerkers.

Binnen de afdeling Arbeidszaken zijn wij per direct op zoek naar een adviseur voor de aandachtsgebieden Grond en Cabine. Het betreft een dienstverband voor minimaal 32 uur in de week.

De functie
In deze functie ben je vanuit je juridische achtergrond (mede) verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het arbeidsvoorwaarden- en beloningsbeleid. Je draagt tevens bij aan het onderhouden van de relatie met de Ondernemingsraad en vakorganisaties voor grond- en cabine medewerkers.

Concreet geef je gevraagd en ongevraagd advies aan het management van Transavia afdelingen.

Je neemt deel aan arbeidsvoorwaardenoverleg met vakorganisaties en bereidt deze ook voor. Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van CAO afspraken en treedt zonodig op als projectleider. Je volgt ontwikkelingen op de relevante beleidsterreinen, dat wil zeggen arbeidsrechtelijk, sociaal zekerheidsrechtelijk, pensioen en fiscaal en vertaalt deze naar beleidsplannen en adviezen.

Je beheert de pensioenregelingen en je hebt mogelijk een bestuursfunctie (secretaris) in het pensioenfonds.

Je profiel

  • relevante WO opleiding (bij voorkeur rechtsgeleerdheid)
  • aantoonbare ervaring op arbeidsvoorwaardenterrein
  • kennis van het sociaal verzekeringsrecht, arbeidswetgeving en pensioenen.
  • uitstekende adviesvaardigheden
  • overtuigend,
  • creatief
  • hands-on met gevoel voor verhoudingen.
  • zelfstandig en pro-actief werken.

Ons aanbod

Bij Transavia bieden we je een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s, waarin veel ruimte is voor jouw loopbaanontwikkeling. Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dat voor deze functie o.a. bestaat uit een marktconform salaris (functiegroep 10; €3.018,38 - €5.006,00 + €45,00 netto onkosten per maand), een eindejaars- en winstuitkering, 26 verlofdagen op fulltime jaarbasis en natuurlijk het tegen gereduceerd tarief kunnen vliegen.

De procedure

Als je interesse hebt in deze uitdagende functie, en je CV sluit aan op ons profiel, solliciteer dan direct door op solliciteren te klikken en je cv en motivatiebrief toe te voegen.

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met Laura Bruns, te bereiken via 020-604 7845

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Juridisch
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden labour, relations, arbeidszaken, adviseur

Contactgegevens

Contactpersoon Anne Ruth Wichers

Vestigingsplaats

Solliciteer