Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Application Consultant Team Connect & My Digital Office

Plaatsingsdatum 08-01-2018 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 40 Salaris -

Application Consultant team Connect & My Digital Office

Als Application Consultant (Functioneel Applicatiebeheerder) van team Connect & My Digital Office ben jij verantwoordelijk voor de continuïteit en het verder ontwikkelen van de applicaties van deze teams en zie jij kansen voor de inzet van nieuwe tools. Applicaties die onderdeel uitmaken van team Connect zijn: Identity & Access Management, Enterprise telefonie, Mobile Device Management en Self-Service. Het My Digital Office team houdt zich bezig met Office 365 & SharePoint.

Je zorgt ervoor dat onze medewerkers alle tools hebben om bij de beste digitale airline low cost vliegen goed te laten voelen.

De functie

Als Application Consultant werk je in een agile/devops team. Je maakt onderdeel uit van team Connect dat verantwoordelijk is voor Identity & Access Management, Enterprise telefonie, Mobile Device Management en Self-Service. Daarnaast ondersteun je het My Digital Office team dat zich bezig houdt met Office 365 & SharePoint. Je brengt inhoudelijke kennis in van de betreffende applicaties en doet verbetervoorstellen om de applicaties en bijbehorende interfaces maximaal in te zetten. Je beantwoord vragen van medewerkers die deze applicaties gebruiken en draagt bij aan het oplossen van problemen wanneer deze zich voordoen.

Je bent verantwoordelijk voor het beheer van alle verschillende systemen die door onze medewerkers worden gebruikt en je verbetert deze dagelijks door na te denken en te adviseren over het stroomlijnen en koppelen van de verschillende systemen. Om dit goed te kunnen doen controleer en accepteer je de software voordat hij live gaat. Logisch, want jij bent ook het eerste aanspreekpunt als het misgaat.

Daarnaast analyseer je het gebruik van de applicaties en gerelateerde interfaces en zorg je voor eenvoudige, maar vooral goede rapportages.

De sfeer in onze organisatie kenmerkt zich door bevlogen en ambitieuze medewerkers. Iedere dag opnieuw werken wij nauw samen met elkaar om het beste resultaat voor onze passagiers neer te zetten. Wij bieden je een professionele, dynamische omgeving waar plezier, uitdaging en groei centraal staan en waarbij jouw succes ons succes is.

Ben je een gedreven expert op het gebied van applicatiebeheer, heb je ervaring met het werken vanuit agile teams, ben je pro-actief en word je enthousiast van een bijdrage leveren aan de kwaliteit en onderhoudbaarheid van IT-applicaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je profiel

 • HBO-werk en denkniveau, verkregen door een relevante ICT-opleiding of ervaring;
 • Minimaal 3 jaar ervaring met het uitvoeren van Functioneel Beheer en Informatie Analyse;
 • Ervaring met het beheren van Sharepoint en/of IAM en HR-applicaties is een pré;
 • Zowel mondeling als schriftelijk communicatief sterk;
 • Zowel zelfstandig als goed in teamverband werken;
 • Ervaring met een ander functioneel gebied als testen, software ontwikkelen, informatie analyse of scrum master is een pré;
 • Goede kennis van de Engelse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met en certificering in Agile en ITIL, ASL en/of BiSL is een (grote) pré;
 • Je hebt gevoel voor cijfers en data en kan dit ook goed rapporteren (in Excel);
 • Je bent leergierig en neemt geen genoegen met een halve oplossing;
 • Je wilt medewerkers graag helpen en geeft op een duidelijke manier antwoord op hun vragen;
 • Je zoekt alles tot op de bodem uit;
 • Je ziet bugs en foutmeldingen als zaken die zo snel mogelijk opgelost moeten worden;
 • Je bent sterk in het scheppen van de juiste verwachtingen bij je stakeholders.

Ons aanbod

Bij Transavia bieden we je een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega's waarin veel ruimte is voor jouw loopbaanontwikkeling. Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dat voor deze functie onder andere bestaat uit een marktconform salaris, een eindejaars- en winstuitkering, 26 verlofdagen op fulltime jaarbasis en natuurlijk de mogelijkheid om tegen sterk gereduceerd tarief vliegtickets aan te schaffen.

Consignatie dienst conform de in de CAO vastgelegde condities, maakt onderdeel uit van de functie als er sprake is van een bedrijfskritische applicatie (7x24) in jouw aandachtsgebied.

De procedure Als je interesse hebt in deze uitdagende functie, en je CV sluit aan op ons profiel, solliciteer dan direct door op solliciteren te klikken en je CV en motivatiebrief toe te voegen.

''Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.''

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Application Consultant team Connect & My Digital Office, Agile,

Contactgegevens

Contactpersoon Chi Liu Ho

Vestigingsplaats

Solliciteer