Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Application Consultant Team Digital Workplace

Plaatsingsdatum 03-12-2018 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Onbepaalde tijd
Uren 32 - 40 Salaris Functiegroep 8
Wij zoeken jou als Application consultant Team Digital Workplace


Wat ga je doen?

Jij zorgt samen met jouw directe collega’s voor de technologie die Transavia helpt om alle Grond, Cabine en Cockpit collega’s van Transavia betrokken en blij te laten zijn.

Als Application Consultant ben jij verantwoordelijk voor de continuïteit en het verder ontwikkelen van de applicaties van het team Digital Workplace. Je analyseert het gebruik van applicaties of werkt aan onze nieuwe projecten. Dit kunnen projecten zijn op het gebied van Self Service, Collaboration en Personal Development & Performance. Voorbeelden van projecten zijn bijvoorbeeld Mobile Device Management, Enterprise Telefonie of Microsoft Office 365

Je werkt aan de gerelateerde interfaces en zorgt voor gebruiksvriendelijke rapportages. Het ene moment is een e-mail naar een leverancier voldoende en het andere moment moet je opschalen naar een soort miniproject.

Je werkt in het team onder andere samen met een Product Owner en een Informatie Analist. Op het gebied van ICT werk je samen met 200 collega’s in 17 teams. De teams werken binnen de domeinen Customer, Flight of Employee.


Concreter?

 • Je houdt je bezig met issues en verbeter voorstellen om applicaties en bijbehorende interfaces maximaal in te zetten
 • Je beoordeelt voorstellen van leveranciers ten aanzien van changes en releases.
 • Je hebt een pro-actieve werkhouding, neemt graag het initiatief en bent nieuwsgierig.
 • Je borgt kennis en beantwoord vragen van collega’s
 • Je werkt in een end-to-end responsible team

Wie ben jij?

Naast het werken in teams, ben je iemand die ervaring heeft met het zelfstandig maken van analyses en die tijdens zijn werk ervaring heeft opgedaan met onder andere Sharepoint, Office 365, MDM en Topdesk. Het lijkt jou leuk om te werken voor een Airline waar je in jouw rol de juiste verwachtingen moet scheppen en afspraken maakt met meerdere stakeholders.

 • Je hebt een hbo-werk en denkniveau verkregen door een ICT opleiding of relevante werkervaring.
 • Je bent vriendelijk en wil je collega’s graag helpen en geeft duidelijk antwoord op vragen.
 • Jij voorkomt Bugs liever dan je ze oplost maar ziet foutmeldingen wel als zaken die zo snel mogelijk moeten opgelost en neemt daarbij geen genoegen met een halve oplossing;
 • Je bent leergierig en zoekt met jouw can do mentaliteit alles tot op de bodem uit;
 • Je bent ‘wendbaar’, ofwel continue veranderingsbereid. Dit hebben we nodig hebben om steeds beter te worden in wat we doen en mee te bewegen met de continue veranderende wereld om ons heen.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden jou de verantwoordelijkheid om van jouw functie een topbaan te maken. Een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving met vriendelijke en bevlogen collega’s. En dat op een Toffe werkplek in een modern kantoor. Daarnaast bieden wij:

 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Persoonlijk budget; vitaliteit, loopbaan en (persoonlijke) ontwikkeling (pas per 1 januari 2019)
 • Een eindejaars- ─Śn winstuitkering;
 • 26 verlofdagen op fulltime jaarbasis
 • Consignatie dienst conform de in de CAO vastgelegde condities, maakt onderdeel uit van de functie als er sprake is van een bedrijfskritische applicatie (7x24) in jouw aandachtsgebied
 • Last but not least; ben je reislustig, dan is onze IPB regeling (tegen mooie tarieven vliegen indien plaats beschikbaar) zeker de moeite waard!

Over Transavia

Ons motto is: "We make low cost feel good". We zetten daarbij graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. Dat pretenderen wij niet allen, maar dit zie je echt terug in het dagelijks werk en de sfeer in onze organisatie.

Zie jij jezelf werken in een omgeving waar vriendelijkheid, daadkracht, verantwoordelijkheid en bevlogenheid de belangrijkste waarden zijn en houd je graag de regie in eigen handen ? Dan ben je binnen de dynamiek van Transavia in een omgeving waar jij je op je gemak voelt.


Wil je solliciteren?

Welkom, wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Ben jij de Applicatieconsultant die wij zoeken en kom je onze vloot versterken?

Solliciteer dan direct via onderstaande button.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Sandor Lokenberg via het telefoonnummer 06-40038436 Hij komt graag met je in contact!


Jouw sollicitatieprocedure

Stap 1 Na je sollicitatie nemen wij via mail of telefoon contact met je op. Als er geen match is wijzen wij je af per mail.

Stap 2 Als je wordt uitgenodigd volgt een kennismakingsgesprek, we leren elkaar beter kennen en bekijken samen of er een wederzijdse match is;

Stap 3 Was de match er? Dan volgt het tweede gesprek. Dit gesprek zal meer inhoudelijk zijn;

Stap 4 Is de match compleet? Dan gaan wij je met veel plezier een voorstel doen en begint jouw reis bij Transavia!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld! Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de procedure.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Sandor Lokenberg

Vestigingsplaats

Solliciteer