Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Assistent Mechanic/ Towtruckdriver

Plaatsingsdatum 12-04-2018 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Onbepaalde tijd
Uren 40 Salaris functiegroep 5 (€2105,85-2709,8...
De functie

De Technische Dienst van Transavia bestaat uit de afdelingen Vliegtuigonderhoud, Inkoop & Logistiek, Engineering, Maintenance Control, Project Management en het Secretariaat. Vliegtuigonderhoud verzorgt het technisch gereedstellen van onze vliegtuigen, waarbij het o.a. gaat om luchtwaardigheid, stoelenconfiguratie en passagiers- en bemanningscomfort. Binnen de afdeling vliegtuigonderhoud zijn wij op zoek naar een Tow Truck Driver/Assistant Mechanic met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

In de afwisselende functie van Assistant Mechanic/Tow Truck Driver houd je je bezig methet verslepen en rangeren van vliegtuigen m.b.v. een vliegtuigtrekker, conform de geldende Transavia- en luchthavenprocedures. Daarnaast assisteer je als lid van één van onze onderhoudsteams bij periodieke lijn- en hangaaronderhoudsinspecties en het herstellen van daarbij geconstateerde gebreken. Je herstelt of verwisselt vliegtuig interieurdelen als stoelen, tapijten en gordijnen. Tevens ondersteun je je team door het verrichten van onderhoudswerkzaamheden aan onze bedrijfsmiddelen, zoals hangaar equipment en werkplaatsuitrusting.

Dit alles doe je in een vol continue rooster. Na een gedegen inwerktraject word je onderdeel van een team, onder leiding van één van onze Teamleiders en functioneel aangestuurd door een Senior Certifying Technician.

Je profiel

Voor de invulling van deze functie zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat die beschikt over een afgeronde technische opleiding, bij voorkeur aangevuld met een sleepbevoegdheid. Je communiceert gemakkelijk in de Engelse en Nederlandse taal. Naast je technische kwaliteiten toon je initiatief, ben je resultaatgericht en kun je goed samenwerken. Je hebt tact, inlevingsvermogen en een dienstverlenende houding in contact met crews, teamleden en Ground handling.


Ons aanbod

Bij Transavia bieden we je een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega's waarin veel ruimte is voor jouw loopbaanontwikkeling. Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dat voor deze functie onder andere bestaat uit een marktconform salaris, een eindejaars- en winstuitkering, 27 verlofdagen op fulltime jaarbasis en natuurlijk de mogelijkheid om tegen sterk gereduceerd tarief vliegtickets aan te schaffen.

Deze functie is ingeschaald in functiegroep 5. (€2105,85-€2709,84)

De procedure
Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV en motivatie, kun je direct versturen door te klikken op de onderstaande Solliciteer-button.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden assistent mechanic

Contactgegevens

Contactpersoon Wendy Spoor

Vestigingsplaats

Solliciteer