Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Business Controller Vliegdienst en Dienst Cabine

Plaatsingsdatum 10-10-2017 Functiecategorie Accountancy / Controlling / Fis...
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris (€3.018,38 - €5.006,00)

De sfeer in onze organisatie kenmerkt zich door bevlogen en ambitieuze medewerkers. Iedere dag opnieuw werken wij nauw samen met elkaar om het beste resultaat voor onze passagiers neer te zetten. Wij bieden je een professionele, dynamische omgeving waar plezier, uitdaging en groei centraal staan en waarbij jouw succes ons succes is.

De afdeling Controlling & Reporting is onderdeel van de financiële organisatie. De controllers binnen de afdeling hebben elk hun eigen aandachtsgebied binnen Commercie, Operatie of Financial Control/Reporting.


Wij zijn per direct op zoek naar een fulltime business controller. Deze vacature betreft de functie van business controller Vliegdienst, Dienst Cabine, inclusief verkoop aan boord.


Functieomschrijving

Je bent in deze veelzijdige functie verantwoordelijk voor de realisatie van de Planning & Control-cyclus voor jouw deelgebied (budget, forecast en maandafsluiting), waarbij je de juistheid en volledigheid van de resultaten waarborgt. Daarnaast zorg je voor analyses en het samenstellen van (management-)rapportages en deelte de verkregen inzichten met de operatie.

Je levert informatie aan de afdeling financiële reporting t.b.v. het samenstellen van managementrapportages en ondersteunt de operatie door het verzorgen van (investering) calculaties, opstellen van financiële normen, grondslagen e.d., ook bij CAO-trajecten.

Risicomanagement en -analyse door het bewaken van de financieel-administratieve procedures en systemen behoren tevens tot je taken. Je geeft de uitgangspunten aan ten aanzien van managementinformatiesystemen (inhoud, kwaliteit, vorm, frequentie van informatie).

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een energieke en ambitieuze kandidaat die de kernwaarden van Transavia (vriendelijk, daadkrachtig, bevlogen en verantwoordelijk) belichaamt.

Je:
* hebt een WO-diploma in een relevante richting (bedrijfseconomie / controlling) 
* tussen de 5-10 jaar relevante werkervaring in een dynamische en  innovatieve werkomgeving
* denkt mee en vooruit, zowel binnen finance als de business. 
* bent cijfermatig en analytisch zeer sterk
* weet mensen te overtuigen
* toont initiatief
* bent resultaatgericht
* bent sensitief 
* bent in staat de business te betrekken en te challengen
* kunt analyses omzetten in presentaties en rapportages
* hebt uiteraard een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Ons aanbod
Bij Transavia bieden we je een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega's waarin veel ruimte is voor jouw loopbaanontwikkeling. Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dat voor deze functie onder andere bestaat uit een marktconform salaris (functiegroep 10; €3.018 - €5.006), een eindejaars- en winstuitkering, 26 verlofdagen op fulltime jaarbasis en natuurlijk de mogelijkheid om tegen sterk gereduceerd tarief vliegtickets aan te schaffen.

Procedure

Als je interesse hebt in deze uitdagende functie, en je CV sluit aan op ons profiel, solliciteer dan direct via de button "solliciteren".

 
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Rob Veening, Hoofd Controlling & Reporting. Hij is te bereiken via rob.veening@transavia.com

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Accountancy / Controlling / Fiscaal
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden business, controller, vliegdienst, cabine

Contactgegevens

Contactpersoon Anne Ruth Wichers

Vestigingsplaats

Solliciteer