Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Business Developer Crewplanning

Plaatsingsdatum 06-07-2017 Functiecategorie Commercieel - Business Developm...
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Onbepaalde tijd
Uren 32 - 40 Salaris Functiegroep 9 (€2.593 - €4.259...

Wij zijn op zoek naar een Business Developer voor de afdeling Crewplanning.

De afdeling Crewplanning draagt zorg voor de logistieke planning en het besluitvormingsproces rondom bemensing (cockpit en cabine crew) van commerciële vluchten en non-commerciële (bijvoorbeeld trainingen) activiteiten. Als professionele en betrokken partner voor de business adviseert de afdeling over strategische en tactische keuzes in relatie tot de netto crew behoefte en is verantwoordelijk voor het oplossen van complexe operationele crewplanningsvraagstukken. Als business partner is de afdeling Crew Planning sterk betrokken bij de besluitvorming in de groei-ambitie van Transavia en het vormgeven van integrale planningsprocessen.


Binnen Crewplanning zijn wij per direct op zoek naar een Business Developer voor 32 à 40 uur per week.


De functie

Het doel van de functie is het optimaliseren van de crew planning en de integrale planningsprocessen. Je pakt zelf verbetertrajecten op veelal met medewerkers van de afdeling in samenwerking met ketenpartners zoals ICT, netwerkplanning, cockpit crew en cabine crew. Hiertoe werken we met agile en lean methode om te komen tot verbeteringen. De ambitie is om een goede crew tevredenheid te hebben op het gebied van hun werkrooster met een goede productiviteit van de crew van Transavia. Je vertegenwoordigt crewplanning in het scrumteam "Plan".

Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van het management en draagt mede zorg voor het vaststellen, implementeren en borgen van beleid en regelgeving zoals CAO, arbeidstijdenwet, indelingsbeleid, uitgangspunten. Je voert beleidsvoorbereidende werkzaamheden uit ten behoeve van CAO overleg.


Je geeft adviezen tot verbetering door de performance van crew planning te analyseren en te evalueren.

Kortom: je bent een echte verander-manager!


Je profiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat die beschikt over:

  • een WO/HBO opleiding
  • significante ervaring met projectmanagement, Lean en Agile werken. Een gecertificeerde opleiding hierin is een pré.
  • oplossingsgerichtheid
  • uitstekende communicatieve vaardigheden
  • weet anderen met flair te overtuigen
  • echte teamplayer
  • goed analytisch inzicht
  • stressbestendig

Ons aanbod

Een baan met veel uitdaging. Je komt terecht binnen een team waar een innovatieve, ambitieuze, betrokken en flexibele werksfeer heerst. Er is een hoge mate van zelfstandigheid in de werkzaamheden. Verder bieden wij bij Transavia een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s, waarin veel ruimte is voor jouw loopbaanontwikkeling.


Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dat voor deze functie o.a. bestaat uit een marktconform salaris (functiegroep 9, €2.593 - €4.259), een eindejaars- en winstuitkering, 26 verlofdagen op fulltime jaarbasis en natuurlijk het tegen gereduceerd tarief kunnen vliegen.

De procedure

Als je interesse hebt in deze uitdagende functie dan ontvangen wij graag je sollicitatiebrief en CV via onderstaande "Solliciteren"button.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Peggy Laurs, Hoofd Crewplanning & Facilities, via peggy.laurs@transavia.com

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Business Development
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden business, developer, crewplanning

Contactgegevens

Contactpersoon Anne Ruth Wichers

Vestigingsplaats

Solliciteer