Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Coach Conversie Specialist

Plaatsingsdatum 23-11-2018 Functiecategorie E-Commerce / Search Engine Mark...
Standplaats Schiphol-Oost Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 36 - 40 Salaris -
Wij zoeken jou als Coach – Conversie Specialist

Wat ga je doen?

Als Coach ondersteun je het Shop team, gericht op het realiseren van de doelstellingen van het team en op de ontwikkeling van het team en de collega’s. Daarnaast werk je vanuit jouw CRO expertise mee in het team.

Transavia als wendbare organisatie
De organisatie kenmerkt zich door het werken in multidisciplinaire, zelforganiserende teams rondom de verschillende fases van onze ‘klantreis’ (de customer journey): van het zoeken en boeken van je reis tot en met de daadwerkelijke vlucht en thuiskomst. In deze functie maak je deel uit van de Base Direct waarin specialisten werken aan het zoeken en boeken van de vluchten.
Base Direct heeft 2 teams; acquisitie en shop. Acquisitie richt zich op het aantrekken van zoekers en Shop maakt van deze zoekers daadwerkelijk boekers.

De rol van coach

Als Coach ondersteun je het Shop team (6fte), in het realiseren van de doelstellingen van het team en op de ontwikkeling van het team en de collega’s. Je zorgt voor een duidelijke focus op de te behalen doelen en bewaakt de waarden binnen de crew. Je bent in staat het teamproces te analyseren en interventies te doen om het proces verder te optimaliseren. Je kunt goed schakelen tussen optimalisatie van dagelijkse activiteiten naar de innovatie van een toekomstig distributielandschap.

Je leiderschapsstijl is faciliterend waarbij je de teams continue ondersteunt in hun ontwikkeling en naar een hoger niveau brengt, zowel (vak)inhoudelijk als op persoonlijk groei. Je past Agile Scrum methode toe om de teams zo effectief mogelijk te laten werken aan de doelen en je zorgt voor een sfeer van continue leren en experimenteren.

De rol van Conversie Specialist

Als CRO specialist kom je met vernieuwende tests om de funnel en producten van Transavia te verbeteren. Hierbij onderbouw je cases om de juiste innovaties door te voeren. KPI gedreven werken zit in jouw track record waardoor cijfers jou triggeren om op zoek te gaan naar de juiste waarde creatie voor gebruiker en Transavia.

Wie ben jij?

Je hebt een hbo-diploma of wo-opleiding op commercieel of technisch vlak.
Ervaring in het opzetten van A/B testen in een digitale omgeving waarbij analytics voor jou bekend terrein is.
Ervaring met coachen van een team en/of specialisten.
Je bent ‘wendbaar’, ofwel continue veranderingsbereid. Dit hebben we nodig hebben om steeds beter te worden in wat we doen en mee te bewegen met de continue veranderende wereld om ons heen;

Wat kun je van ons verwachten?

Verantwoordelijkheid om je functie naar eigen inzicht vorm te geven;
Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
Vriendelijke & bevlogen collega’s;
Persoonlijk budget; vitaliteit, loopbaan en (persoonlijke) ontwikkeling (pas per 1 januari 2019)
Wij werken hard maar er wordt ook hard gelachen;
Een toffe werkplek onder de rook van Schiphol;
Een eindejaars- ─Śn winstuitkering;
Afhankelijk van gewenst profiel: Mogelijkheid tot deelname aan ‘Young Transavia’
Last but not least; ben je reislustig, dan is onze IPB regeling (tegen mooie tarieven vliegen indien plaats beschikbaar) zeker de moeite waard!

Over Transavia

Ons motto is: "We make low cost feel good". We zetten daarbij graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. Dat pretenderen wij niet alleen, maar dit zie je echt terug in het dagelijks werk en de sfeer in onze organisatie.
Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE KLM Groep verzorgen wij al 50 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 100 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Onze Vloot bestaat uit 43 vliegtuigen. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s, waarvan 230 bij de Technische Dienst, 1300 Cabin Attendants, 600 in de Cockpit en 370 op kantoor.
Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk?

Wil je solliciteren?

Welkom, wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten! Ben jij de coach – conversie specialist die wij zoeken en kom je onze vloot versterken? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Kelly Ratering via het telefoonnummer 06-28741338. Zij komt graag met je in contact!

Jouw sollicitatieprocedure

Je solliciteert; Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek.
Eerste contact; Wij bellen je om een afspraak in te plannen;
Het eerste gesprek; Een kennismakingsgesprek, we leren elkaar beter kennen en bekijken samen of er een wederzijdse match is;
Was de match er? Dan volgt het tweede gesprek. Dit gesprek zal meer inhoudelijk zijn;

Is de match compleet?

Dan gaan wij je met veel plezier een voorstel doen en begint jouw reis bij Transavia!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld! Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de procedure.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) E-Commerce / Search Engine Marketing & Optimisation
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Sandor Lokenberg

Vestigingsplaats

Solliciteer