Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Content- en Communicatieheld(in) (meewerkstage)

Plaatsingsdatum 24-07-2017 Functiecategorie Communicatie / PR
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Stagiair/ Student
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 40 Salaris -

De functie

Bij Transavia zijn wij op zoek naar een Content- en Communicatieheld(in) die ons komt ondersteunen bij Dienst Cabine. Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in een zeer beweeglijke omgeving, dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Als Content- en Communicatieheld(in)ben je werkzaam binnen team Dienst Cabine. Samen met de Communicatie Specialist houd jij je bezig met de interne communicatie richting onze Cabine collega’s. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ons intranet, intern social media kanaal, nieuwsbrieven, emails en communicatie rondom trainingen en events. Jouw content, met een vlotte pen geschreven, helpt ons onze collega’s in de lucht te informeren en te enthousiasmeren.

Daarnaast denk je mee over communicatievraagstukken; met de communicatie richting onze collega’s zet jij je in om de medewerkersbeleving te verhogen en collega’s te informeren en activeren.

Dit ben jij!

-Jij bent een 3e of 4e jaars HBO/WO student.

-Je hebt passie voor content en communicatie en enthousiast over interne communicatie en internal branding.

-Je pakt kansen met beide handen aan.

-Je bent een kritische denker en storyteller.

-Je houdt ervan om in een team te werken en hebt oog voor detail.

-Je weet elke keer een nieuwe invalshoek te vinden.

-Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must.

De organisatie

Transavia is een van de luchtvaartmaatschappijen in de AIR FRANCE KLM Group. We vliegen naar meer dan 110 bestemmingen die zich bevinden in Europa en Noord-Afrika. Met 50 jaar ervaring zijn wij de best betaalbare en meest toegankelijke luchtvaartmaatschappij van Europa. Transavia hecht veel waarde aan vriendelijkheid, gastvrijheid, service en digitale dienstverlening. Dit doen wij onder een hele brede doelgroep, zowel de vakantie- als de zakelijke reiziger kan bij ons terecht. Jaarlijks vervoeren wij 10 miljoen passagiers vanaf onze verschillende standplaatsen in Europa!

De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door enthousiaste en ambitieuze medewerkers met een groen hart! Iedere dag werken verschillende afdelingen met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen: een optimale beleving voor de passagier. Wij bieden je een professionele, maar toch informele, dynamische omgeving waar plezier, uitdaging en groei centraal staan. Jouw succes is ons succes!

Ons aanbod

Wij bieden je een leerzame meewerkstage in een jong, enthousiast en gevarieerd team! De stageplek is uitdagend en je krijgt de ruimte om je eigen ideeën uit te werken. Het betreft een meewerkstage van bij voorkeur minimaal 20 weken, vanaf september 2017. Je ontvangt een stagevergoeding.

De procedure

Ben jij de Content- Communicatieheld(in) die wij zoeken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatie te uploaden en we zien je sollicitatie graag tegemoet!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Communicatie / PR
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Content, Communicatie, Dienst Cabine

Contactgegevens

Contactpersoon Roosmarijn van Zessen

Vestigingsplaats

Solliciteer