All jobs Print Apply
English

Job: Customer Service Representative bij Bluelink in Praag

Active since 11-04-2017 Job category Sales - Office Staff / Telesale...
Location Prague Level Entry level/Graduate
Educational level Bachelor / Graduate Employment type Fixed term contract
Hours 40 Salary -

Bluelink Services is een shared service center dat behoort tot de KLM/Air France groep en in dit geval volledig werkt voor Transavia. Het is een modern en vriendelijk bedrijf en gevestigd in Praag, Tsjechië.


De verantwoordelijkheid van de Customer Service Representative is het bieden van volledige assistentie aan de klanten en passagiers van Transavia. De dienstverlening verloopt via telefoon, email en social media.


De functie

Als CSR biedt je de volledige ondersteuning aan de passagiers van Transavia. Je communiceert met passagiers via de telefoon en via email op het gebied van vluchtboekingen en bagage claims. Daarnaast bied je klantgerichte oplossingen in overeenstemming met de interne procedures.

Je krijgt in het begin een volledige training en voor later de mogelijkheid om je te specialiseren en om door te leren voor andere rollen en posities.

Je werkplek voor deze functies is het kantoor van Bluelink Services in Praag, Tsjechië.

Grijp deze kans om de één van de mooiste steden van Europa te ontdekken. Praag heeft een rijke cultuur en historie, de historische stadskern van Praag staat zelfs op de Werelderfgoedlijst!
Vooral 's nachts is de stad een juweel wanneer de paleizen en kerken oplichten. Beloop de beroemde Karelsbrug die een fantastisch uitzicht biedt over de rivier Moldau! De stad heeft meer schoonheden die je het beste met je eigen ogen kunt bekijken.

Je profiel

  • Nederlandstalige sprekers (moedertaal)
  • Vergevorderde kennis van Engels
  • Uitstekende verbale vaardigheden
  • Dienstverlenende instelling
  • Professionele houding
  • Stiptheid
  • Betrouwbaar
  • Verantwoordelijkheid
  • Ervaring in de luchtvaart wereld of customer service is geen vereiste, maar zeker een voordeel
  • Commercieel inzicht

Ons aanbod

Een multiculturele werklocatie in het prachtige centrum van Praag (Tsjechië). Je krijgt een volledig trainingsprogramma en mogelijkheden om door te leren. De contracten zijn voor onbepaalde tijd of we bieden seizoencontracten (voor 6 tot 12 maanden). We hebben flexibele werktijden, omdat wij geopend en bereikbaar zijn vanaf 07:00 uur 's ochtends tot 23:00 's avonds.

Een aantal fijne extra's zijn taalcursussen die worden aangeboden, een sportschool, sauna en zwembad waar je gebruik van kunt maken, het ter beschikking staan van maaltijdbonnen en met korting vliegtickets kunnen aanschaffen.

De procedure
Ben jij de CSR die wij zoeken? En lijkt het je leuk tijdelijk of voor langere tijd in Praag te werken? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Wil je je CV en motivatiebrief dan wel in het Engels sturen?

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met de HR Coördinator ter plekke. Zij is te bereiken via work@bluelinkservices.cz

Vragen kan je ook stellen via WhatsApp op telefoonnummer +420 720 955 678; stel je vraag dan wel in het Engels.

Zoek je meer informatie over Bluelink Services, kijk dan op www.bluelinkservices.com.

 

More information
This listing is a full-time job

Job category Sales - Office Staff / Telesales / Call Centre
Industry / Industries Aviation / Space travel
Region Czech Republic
Keywords buitenland, praag, tsjechiƫ, klant, engels

Contact information

Name Wendy Spoor

Location

Apply