Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Data Analyst

Plaatsingsdatum 28-03-2017 Functiecategorie Commercieel - Business Developm...
Standplaats Schiphol Niveau Starter
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 0 - 40 Salaris -

De sfeer in onze organisatie kenmerkt zich door bevlogen en ambitieuze medewerkers. Iedere dag opnieuw werken wij nauw samen met elkaar om het beste resultaat voor onze passagiers neer te zetten. Wij bieden je een professionele, dynamische omgeving waar plezier, uitdaging en groei centraal staan en waarbij jouw succes ons succes is.

Het commerciële team is onlangs gestart met werken in zelforganiserende teams, in een nieuwe organisatie structuur en cultuur. Hierbij werken we in rollen in plaats van functies, waarbij de verantwoordelijkheden vast staan, de weg om daar te komen bepaal je zelf.

Voor dit commerciële team, voor onze Base Partner, zijn wij momenteel op zoek naar een nieuwe collega voor de rol van Data Analyst.

De functie

Als Data Analyst kun jij het verschil maken.
Je bent commercieel gedreven en weet collega’s te inspireren en te overtuigen van het realiseren van concrete verbeteringen en optimalisaties. Je maakt en initieert rapportages, analyses en dashboards en doet aanbevelingen op basis van jouw bevindingen.


Je krijgt energie van het doorgronden van vraagstukken waarmee Transavia iedere dag weer voortgang boekt, of het nu gaat om vluchtverkoop, verbetering van verkoopkanalen of het verbeteren van de service aan onze passagiers.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Het verzamelen, visualiseren en analyseren van datasets die bijdragen aan de verbetering van de performance van Transavia;
 • Het zelf ontwerpen en vormgeven van KPI sets, dashboards en werkprocessen die het gehele team voortdurend op scherp zetten bij het behalen van de doelstellingen;
 • Het doen van aanbevelingen aan het team ten behoeve van het nemen van actie;
 • Het gebruiken van bestaande tooling en meedenken in de doorontwikkeling hiervan;
 • Het toepassen van meerdere technieken die tot het beste resultaat leiden;
Voor onze Base Partner zoeken we een gedreven kandidaat die op alle vlakken de verkoop van indirecte verkoop op meerdere distrubitiekanalen inzichtelijk kan maken en een nieuw team meeneemt in een meer datagedreven manier van werken, een unieke kans!

Je profiel

 • 0-4 jaar ervaring
 • Je bent in het bezit van een HBO / WO diploma (richting Bedrijfskunde, Econometrie)
 • Je hebt een Excel basis en je bent leergierig om je bestaande tooling eigen te maken. Heb je ervaring met Python, R, laat het dan weten.
 • Je bent een kritische denker, een storyteller en je ziet overal kansen.
 • Je bent een teamplayer, een zelf starter, resultaatgericht, analytisch en een conceptuele denker en beschikt over een stevige dosis overtuigingskracht
 • Ervaring in B2B is een pré
 • Je beheerst de Engelse taal in woord en schrift

Ons aanbod

Bij Transavia bieden we je een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega's waarin veel ruimte is voor jouw loopbaanontwikkeling. Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dat voor deze functie onder andere bestaat uit een marktconform salaris, een eindejaars- en winstuitkering, 26 verlofdagen op fulltime jaarbasis en natuurlijk de mogelijkheid om tegen sterk gereduceerd tarief vliegtickets aan te schaffen.


De procedure

Ben je een sterke analyticus met een commerciële drive en sluit je CV sluit aan op ons profiel? Solliciteer dan direct voor deze rol door op solliciteren te klikken en je cv en motivatiebrief toe te voegen.

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Business Development
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden data, analyst, analist, rol, parttime, fulltime

Contactgegevens

Contactpersoon Anne Ruth Wichers

Vestigingsplaats

Solliciteer