Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Delivery Lead

Plaatsingsdatum 12-06-2018 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Management
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -

Als Delivery Lead zorg jij dat onze 17 Development teams de technologie leveren die Transavia helpt klanten blij te maken. Dat vraagt om een mix van Airline systemen, moderne oplossingen rond klant-interactie, Crewplanning, Blockchain en ons sourcingbeleid. Dit doe je op een vriendelijke manier door de verschillende teams te enthousiasmeren voor hun vak en voor de organisatie.


Over Transavia

Ons motto is: "We make low cost feel good". We zetten daarbij graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. Dat zie je echt terug in het dagelijks werk en de sfeer in onze organisatie. Onze digitale agenda en flexibiliteit zijn hierbij van belang.

De functie

Jij bent een faciliterend leider die inspireert op vakinhoud. Iemand die gelooft in Agile en Devops principes en die ook toepast volgens ons eigen Transavia Agile Framework. (TAF)

Je rapporteert aan de CIO en bent hiërarchisch en functioneel verantwoordelijk voor de IT delivery organisatie met daarin 17 teams met interne en externe IT specialisten.


Je bent verantwoordelijk voor de groei van het professionele niveau (maturity) van het Agile Framework en voor kwaliteit, impact, way of working en performance van ingehuurde specialisten.


Je stimuleert de lerende organisatie, het ondernemerschap, daadkracht en de 'can do' mentaliteit bij collega's. Je helpt een cultuur te creëren waarbij experimenteren en leren van fouten hoog in het vaandel staan, door veel te verbinden tussen collega's en bruggen te slaan tussen de Business en IT, Development en Operations.

Jouw profiel

  • Daadkrachtig, bevlogen, ondernemend, vriendelijk
  • Afgeronde WO opleiding
  • Meer dan 8 jaar werkervaring binnen een IT delivery organisatie
  • Meer dan 5 jaar leidinggevende ervaring
  • Je geeft het goede voorbeeld in woord en in daad

Ons aanbod

Dit een van de meest gave rollen binnen Transavia, je zorgt namelijk dat de IT Delivery gaat vliegen. Je hebt de mogelijkheid echt iets te bouwen en er is ruimte voor jouw loopbaanontwikkeling. Uiteraard is er een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Deze vacature betreft een fulltime functie.

De procedure

Heb je interesse? Leuk dat je solliciteert!

Na ontvangst van je CV en je motivatie volgen er mogelijk 3 momenten waarop jij met ons kennis kan maken. Je eerste gesprek zal met Rik Farenhorst zijn, je kan hem ook bellen voor inhoudelijke vragen op telefoonnummer 06-51824836 of via rik.farenhorst@transavia.com.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Delivery, ICT, DevOps

Contactgegevens

Contactpersoon Chi Liu Ho

Vestigingsplaats

Solliciteer