Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Fares & Schedules Distribution Specialist (copy)

Plaatsingsdatum 30-11-2018 Functiecategorie Projectmanagement
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 40 Salaris Functiegroep 8
Wij zoeken jou als Fares & Schedules Distribution Specialist


Wat ga je doen?
Heb jij altijd al willen weten wat er nodig is om vliegtickets boekbaar te maken? Wil je werken in een dynamisch team waar geen dag hetzelfde is? Lees dan snel verder en misschien zorg jij er straks voor dat onze informatie correct geladen staat in de systemen zodat onze passagiers kunnen boeken.


Binnen het Fares & Schedules Distribution team van Transavia zijn wij op zoek naar een Fares & Schedules Distribution Specialist die ons team komt versterken. Het betreft een fulltime dienstverband die wij graag op korte termijn willen invullen.


Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het filen, publiceren, distribueren en beheren van tarieven, fees, taxen en voorwaarden in het verkoopsysteem en externe systemen. Door het laden van deze informatie kunnen passagiers tickets, bagage en ancillaries kopen op onze website. Ook draag jij zorg voor het correct publiceren van alle vluchtschema’s. Als er gedurende het seizoen schemawijzigingen zijn zorg jij ervoor dat onze passagiers op de hoogte zijn door een notificatie te versturen en contact te onderhouden met ons service center.


Concreter?

In deze functie maak je deel uit van het Fares & Schedules Distribution team binnen Base Core. Je werkt nauw samen met de afdelingen Revenue Management en Network Scheduling in Nederland en Frankrijk.


Het Fares & Schedules Distribution team draagt bij aan innovatie en optimalisatie van de functionaliteit van het verkoopsysteem en de communicatie hiervan met andere systemen. Je neemt deel aan projecten met betrekking tot bedrijfsontwikkelingen en ontwikkelingen binnen Fares & Schedules Distribution.


Wie ben jij?

Voor de invulling van deze fulltime functie zijn wij op zoek naar een geschikte kandidaat met MBO+ / HBO werk- en denkniveau en ervaring binnen de luchtvaart. De kernwaarden van Transavia (vriendelijk, daadkrachtig, bevlogen en verantwoordelijk) heb jij hoog in het vaandel staan. Je werkt graag in teamverband maar kan ook goed zelfstandig uit de voeten.

Daarnaast heb je:

 • De eigenschap om altijd secuur te werken;
 • Ervaring met het verbeteren en/of innoveren van systemen en processen;
 • Sterke communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels, zowel mondeling als in geschrift;
 • Ervaring met het prioriteren en plannen van de eigen werkzaamheden;
 • Globale kennis van Revenue Management en ben jij op de hoogte van actuele ontwikkelingen;
 • Je bent ‘wendbaar’, ofwel continue veranderingsbereid. Dit hebben we nodig hebben om steeds beter te worden in wat we doen en mee te bewegen met de continue veranderende wereld om ons heen.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Indeling in functiegroep 8;
 • Verantwoordelijkheid om je functie naar eigen inzicht vorm te geven;
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Vriendelijke & bevlogen collega’s;
 • Persoonlijk budget; vitaliteit, loopbaan en (persoonlijke) ontwikkeling (pas per 1 januari 2019)
 • Wij werken hard maar er wordt ook hard gelachen;
 • Een toffe werkplek onder de rook van Schiphol;
 • Een eindejaars- ─Śn winstuitkering;
 • Afhankelijk van gewenst profiel: Mogelijkheid tot deelname aan ‘Young Transavia’
 • Last but not least; ben je reislustig, dan is onze IPB regeling (tegen mooie tarieven vliegen indien plaats beschikbaar) zeker de moeite waard!

Over Transavia

Ons motto is: "We make low cost feel good". We zetten daarbij graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. Dat pretenderen wij niet alleen, maar dit zie je echt terug in het dagelijks werk en de sfeer in onze organisatie.


Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE KLM Groep verzorgen wij al 50 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 100 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Onze Vloot bestaat uit 43 vliegtuigen. Bij Transavia werken gemiddeld 2500 collega’s, waarvan 230 bij de Technische Dienst, 1300 Cabin Attendants, 600 in de Cockpit en 370 op kantoor.


Transavia is een dynamische organisatie (never a dull moment) die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar? Krijg je energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk? Neem dan snel contact met ons op.


Wil je solliciteren?

Welkom, wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten! Ben jij de Fares & Schedules Distribution Specialistdie wij zoeken en kom je onze vloot versterken? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Etienne Slagman, coach Revenue Management via etienne.slagman@transavia.com.


Jouw sollicitatieprocedure

Je solliciteert; Binnen twee weken bekijken wij je sollicitatie en hoor je of wij je uitnodigen voor een gesprek.

Eerste contact; Wij bellen je om een afspraak in te plannen;

Het eerste gesprek; Een kennismakingsgesprek, we leren elkaar beter kennen en bekijken samen of er een wederzijdse match is;

Was de match er? Dan volgt het tweede gesprek. Dit gesprek zal meer inhoudelijk zijn;

Is de match compleet? Dan gaan wij je met veel plezier een voorstel doen en begint jouw reis bij Transavia!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld! Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de procedure.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Projectmanagement
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Caroline Boom

Vestigingsplaats

Solliciteer