Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Financial controller

Plaatsingsdatum 22-11-2018 Functiecategorie Bank & Verzekeringen
Standplaats Schiphol-Oost Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 32 - 40 Salaris Functiegroep 9 (€2.670,86 - €43...
Wij zoeken jou als Financial Controller BI

Jij zorgt samen met jouw collega’s voor keuzes die Transavia helpen groeien. Dat vraagt om een mix van rapportages, data analyses en innovatie. Ben jij onze nieuwe financial controller BI en data analytics en voer je werkzaamheden uit als onderdeel van de Planning & Control cyclus en Transavia consolidatie binnen de AIR FRANCE KLM groep?


Wat ga je doen?


Door jouw kennis van Power BI en de analyses en de rapportages die je maakt draag jij ook echt bij aan de te maken keuzes. Je hebt uiteraard voor de wereld om je heen en weet jouw kennis te gebruiken om te innoveren. Omdat jij de financiële ontwikkelingen van Transavia als geheel volgt ben je ook de linking pin vanuit finance naar ons Data Analytics team.


Concreter?

Je innoveert onze financiële verslaglegging en financiële analyses met behulp van innovatieve tools en data analytics
Je stelt de management rapportages en dashboards op voor de directie, aandeelhouders en andere stakeholders van Transavia
Je bent deel van het Controlling & Reporting team, je rapporteert samen met 3 andere controllers aan de Team Lead Financial Control. Verder bestaat het team uit 6 business controllers en een Hoofd Controlling en Reporting

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding in een financiële/bedrijfseconomische richting
  • Je hebt affiniteit met data analytics en business intelligence
  • Daarnaast beschik je over goede kennis van de Engelse taal
  • Je beschikt over uitstekende Excel vaardigheden en je hebt affiniteit met andere tools zoals Power BI
  • Je bent gericht op samenwerking en neemt initiatief voor verbeteringen
  • Je bent analytisch ingesteld en krijgt energie van het maken van analyses en zoeken naar kansen

Wat kun je van ons verwachten?

Bij Transavia bieden we je een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s, waarin veel ruimte is voor jouw loopbaanontwikkeling. Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
Voor deze functie biedt Transavia een beloning in functiegroep 9 (maximaal € 4387,-) en een eindejaars- en winstuitkering. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid om tegen sterk gereduceerd tarief vliegtickets aan te schaffen.

Over Transavia


Ons motto is: "We make low cost feel good". We zetten daarbij graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. Dat pretenderen wij niet allen, maar dit zie je echt terug in het dagelijks werk en de sfeer in onze organisatie.

Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE KLM Groep verzorgen wij al 50 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 100 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Wij zijn één van de meest toegankelijke budgetluchtvaartmaatschappijen van Europa, met aandacht voor gastvrijheid, service en digitale dienstverlening.
Transavia heeft een volledig eigen winst- en verliesverantwoordelijkheid en is autonoom gepositioneerd met een eigen RvC en KLM als 100% aandeelhouder.


Zie jij jezelf werken in een omgeving waar vriendelijkheid, daadkracht, verantwoordelijkheid en bevlogenheid de belangrijkste waarden zijn en houd je graag de regie in eigen handen ? Dan ben je binnen de dynamiek van Transavia in een omgeving waar jij je op je gemak voelt.


Wil je solliciteren?

Welkom, wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!
Ben jij de financial controller die wij zoeken en kom je onze vloot versterken?  Solliciteer dan direct via onderstaande button.
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Karin Hoogendoorn via het telefoonnummer 06-40038436 Zij komt graag met je in contact!


Jouw sollicitatieprocedure
Stap 1 Na je sollicitatie nemen wij via mail of telefoon contact met je op. Als er geen match is wijzen wij je af per mail.
Stap 2 Als je wordt uitgenodigd volgt een kennismakingsgesprek, we leren elkaar beter kennen en bekijken samen of er een wederzijdse match is;
Stap 3 Was de match er? Dan volgt het tweede gesprek. Dit gesprek zal meer inhoudelijk zijn;
Stap 4 Is de match compleet? Dan gaan wij je met veel plezier een voorstel doen en begint jouw reis bij Transavia!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld! Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de procedure.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Bank & Verzekeringen
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden

Contactgegevens

Contactpersoon Sandor Lokenberg

Vestigingsplaats

Solliciteer