Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Functioneel Beheerder Office365 / Sharepoint

Plaatsingsdatum 26-06-2018 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 40 Salaris -

Functioneel Beheerder Office 365/Sharepoint


Jij zorgt samen met jouw collega’s voor de technologie die Transavia helpt klanten blij te maken. Dat vraagt om een mix van rapportages, analyses, bouwen, testen, bug fixing en innovatie. Experimenteren en presteren staan bij ons naast elkaar en daar voel jij je bij op je gemak.


Over Transavia


Ons motto is: "We make low cost feel good". We zetten daarbij graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. Dat zie je echt terug in het dagelijks werk en de sfeer in onze organisatie. Onze digitale agenda en flexibiliteit zijn hierbij van belang.


De Functie

De twee teams waar jij in werkt binnen het team Connect & My Digital Office zorgen voor continuïteit en het verder ontwikkelen van de gebruikte applicaties binnen Transavia.

Daarvoor zet jij jouw kennis van onder andere Office 365 en Sharepoint in, kijk je naar nieuwe tools en adviseer je zo nodig over innovatieve digitale oplossingen.


Jouw dag:

Transavia werkt Agile. Na de dagelijkse stand-up zorg je dat de software getest wordt voordat die live gaat en sta je klaar om bugs op te lossen. Door je ervaring op het gebied van testen is dat geen probleem. Je maakt daarna een goede rapportage van jouw analyse van het gebruik van de applicaties en interfaces waar jij verantwoordelijk voor bent.

Dit kan bijvoorbeeld gaan over IT telefonie, over het gebruik van Sharepoint, maar ook over Mobile Device Management of over de Self-service van IT aanvragen.

Tussendoor beantwoord je vragen van collega’s en help je met het oplossen van problemen. Je zoekt het tot op de bodem uit en vertelt ze wat zij van jou kunnen verwachten. Doordat jij de juiste prioriteiten stelt kan je nog dezelfde dag beginnen aan een nieuw voorstel om nog meer uit het systeem te kunnen halen en blijft Transavia mede door jou inspanningen een innovatieve digitale luchtvaartmaatschappij.


Jouw profiel

  • Daadkrachtig, bevlogen, ondernemend, vriendelijk.
  • HBO werk- en denkniveau verkregen door een ICT-opleiding of -ervaring.
  • Meer dan 3 jaar recente, relevante ervaring met functioneel beheer en informatie analyse.
  • Office365- / Sharepointbeheer.
  • Certificering in Agile en/of ITIL, ASL of BISL.

Ons aanbod

Doordat jij er in deze functie fulltime voor zorgt dat we gebruik kunnen maken van een goede Digital Workplace lopen onze processen nog vloeiender.

Je hebt de mogelijkheid om naast het functionele deel creatief te zijn en echt iets te bouwen. Uiteraard is er een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Een eindejaars- en winstuitkering horen daar bij net als 26 verlofdagen op fulltime jaarbasis. Daarnaast is er ruimte voor jouw loopbaanontwikkeling en kun je tegen een sterk gereduceerd tarief vliegtickets aanschaffen.


Doordat je werkt met bedrijfskritische applicaties gelden er mogelijk consignatiediensten conform in de CAO vastgestelde condities zodat we onze diensten 7x24 kunnen aanbieden.


De procedure

Heb je interesse? Leuk dat je solliciteert!

Na ontvangst van je CV en je motivatie volgt er een selectie met eventueel een assessment. Voor meer informatie kun je bellen met Chi Liu Ho, op telefoonnummer 06-81347930.


Uiteraard hebben wij je persoonsgegevens nodig om de procedure goed te laten verlopen.

Als je solliciteert gaan wij er vanuit dat je toestemming geeft voor de verwerking.

We zullen je in ons eerste vervolg contact uiteraard verder op de hoogte brengen omtrent jouw rechten ten aanzien van privacy en de wijze waarop Transavia daar mee omgaat.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Application Consultant, functioneel beheer, Agile, Applicatie, My Digital Office

Contactgegevens

Contactpersoon Chi Liu Ho

Vestigingsplaats

Solliciteer