Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: HR Stagiair

Plaatsingsdatum 07-12-2018 Functiecategorie Personeel & Organisatie / HRM
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 40 Salaris -
De organisatie
Transavia, onderdeel van de AIR FRANCE KLM Groep, verzorgt lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 110 bestemmingen, met name in Europa en Noord-Afrika. Met vijftig jaar ervaring zijn wij de best betaalbare en meest toegankelijke luchtvaartmaatschappij van Europa, die veel belang hecht aan vriendelijkheid, gastvrijheid, service en digitale dienstverlening. Wij bieden voor zowel de vakantiereiziger als de zakelijke reiziger een aantrekkelijke basisprijs met additionele (betaalde) producten en diensten. Jaarlijks vervoeren wij tien miljoen passagiers en opereren wij met een jonge, milieuvriendelijke vloot vanuit Nederland (Schiphol, Rotterdam/Den Haag en Eindhoven). Ook vliegen wij vanuit Frankrijk (Parijs, Nantes, Lyon, Straatsburg en Lille).

De sfeer in onze organisatie kenmerkt zich door bevlogen en ambitieuze medewerkers. Iedere dag werken wij nauw samen om het beste resultaat voor onze passagiers neer te zetten. Wij bieden je een professionele, dynamische omgeving waar plezier, uitdaging en groei centraal staan. De kernwaarden voor medewerkers van Transavia zijn: vriendelijkheid, verantwoordelijkheid, daadkracht en bevlogenheid.

Wie zijn wij?
De afdeling Human Resources, ongeveer 25 medewerkers, is binnen Transavia verantwoordelijk voor het Human Resource beleid binnen de organisatie. De afdeling bestaat uit drie teams die samen elke dag weer zorgen dat Transavia continue het beste uit haar medewerkers haalt. We kennen een collegiale en informele werksfeer waarin waarin professionaliteit, integriteit, verantwoordelijk-, en betrokkenheid centraal staan. Ons hoofdkantoor is gevestigd op Schiphol-Oost.

Wie ben jij?

Binnen één van onze team zijn wij per februari 2019 opzoek naar een nieuwe stagiair! Het betreft een meewerkstage voor minimaal vier dagen per week. Als stagiair binnen de afdeling is je takenpakket erg divers en ben je bezig met de dagelijkse werkzaamheden samen met het team. Als je graag werkzaamheden op een bepaald HR-gebied wilt doen is er bij Transavia altijd ruimte om te kijken of dat mogelijk is. Dit betekent dat je grotendeels je eigen stage zelf kan vormgeven.

Ben je momenteel een HBO/WO student in de richting van Human Resource Management en opzoek naar een leuke stageplek, waar je veel kan leren van onze vriendelijke & bevlogen collega’s en je werkplek ook nog onder de rook van Schiphol is? Dan zien wij graag jouw CV en motivatiebrief tegemoet.

Wat hebben wij jou te bieden?

Kans om je eigen stage deels zelf vorm te geven;

Veel zelfstandigheid;

Begeleiding van een ervaren HR Business Partner die ook nog eens coach is van het team;

Wij werken hard, maar er wordt ook hard gelachen;

Een stagevergoeding;

Enthousiaste collega’s & een toffe werkplek op Schiphol!

De procedure

Welkom, wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten! Ben jij de stagiair die wij zoeken en kom je onze vloot tijdelijk versterken? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met philippine.paardekooper@transavia.com. Zij komt graag met je in contact!

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Personeel & Organisatie / HRM
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden HRM

Contactgegevens

Contactpersoon Roosmarijn van Zessen

Vestigingsplaats

Solliciteer