Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Information Analyst Team Connect

Plaatsingsdatum 16-01-2018 Functiecategorie ICT - Services & Support
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Functiegroep 9 (€2.593 - €4.259...

Binnen Transavia zijn wij op zoek naar een full-time Information Analyst voor Team Connect. Als Information Analyst van team Connect doe je onderzoek en maak je voorstellen om oplossingen voor IT-vraagstukken binnen Transavia te realiseren. Onderwerpen die binnen de scope van team Connect vallen zijn: Identity & Access Management, Enterprise telefonie, Mobile Device Management en Self-Service. Je zorgt ervoor dat onze medewerkers alle tools hebben om low cost vliegen goed te laten voelen.

De functie

Als Information Analyst doe je onderzoek, creëer je ontwerpen en doe je voorstellen voor IT oplossingen, op basis van epics, features en user stories. Daarnaast voer je informatie- en impactanalyses uit en stel je de impact vast van digitale innovaties en optimalisaties.

Je ontwerpt de meest geschikte oplossingsrichtingen en implementatiescenario's die nodig zijn om de gewenste veranderingen door te voeren binnen de door architectuur gestelde kaders.

Verder stel je advies op in de vorm van Solution Advice en stem je dit af met relevante stakeholders zoals Product Owners, Architecten, Application Consultants, Key Users.

Je onderhoudt kennis op het gebied van digitale trends en ontwikkelingen en de voor team Connect relevante applicaties en interfaces. Ook breng je proactief advies uit aan het scrum team over de mogelijkheden en toepassingen van ICT.

In een agile scrum aanpak is het wenselijk dat je als Information Analyst, naast je primaire vaardigheden, ook aanvullende taken uitvoert op het gebied van innovatie en continuïteit. Denk aan het ondersteunen van de Product Owner en de Application Consultant met het detailleren van user stories en het uitvoeren van gebruikerstesten.

Bij Transavia werken bevlogen en ambitieuze medewerkers. Iedere dag opnieuw werken wij nauw samen met elkaar om het beste resultaat voor onze passagiers neer te zetten. Wij bieden je een professionele, dynamische omgeving waar plezier, uitdaging en groei centraal staan en waarbij jouw succes ons succes is. In deze functie rapporteer je hiërarchisch aan het Hoofd Projects & Delivery.

Consignatiedienst volgens de in de cao vastgelegde condities maakt onderdeel van de functie uit als er sprake is van een bedrijfskritische applicatie (7x24).

Je profiel

 • Je hebt HBO/WO-werk en denkniveau verkregen door een relevante ICT-opleiding of ervaring
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met het uitvoeren van informatieanalyse en het werken onder architectuur.
 • Je hebt kennis van en ervaring met het werken in een (scaled) agile of devops werkomgeving met cloudapplicaties.
 • Je hebt ervaring met het modelleren met Enterprise Architect.
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je hebt uitstekende kennis van de Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent klantgericht.
 • Je bent initiatiefrijk en creatief.
 • Je bent resultaatgericht en sterk in plannen en organiseren.
 • Je bent een goede luisteraar.
 • Je hebt een goed ontwikkeld (probleem)analytisch vermogen.
 • Je bent gericht op samenwerking.
 • Je bent zelfstandig.
 • Je overziet de bedrijfsprocessen.
 • Ervaring met een ander functioneel gebied, zoals testen, software ontwikkelen, informatieanalyse of scrum master is een pré.


Ons Aanbod

Bij Transavia bieden we je een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega's waarin veel ruimte is voor jouw loopbaanontwikkeling. Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dat voor deze functie onder andere bestaat uit een marktconform salaris (functiegroep 9; €2.593 - €4.259), een eindejaars- en winstuitkering, 26 verlofdagen op fulltime jaarbasis en natuurlijk de mogelijkheid om tegen sterk gereduceerd tarief vliegtickets aan te schaffen.

De procedure

Ben jij de Information Analyst die wij zoeken? Solliciteer dan direct via onderstaande button.

Een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de procedure. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Services & Support
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden information, analist, team, connect

Contactgegevens

Contactpersoon Chi Liu Ho

Vestigingsplaats

Solliciteer