Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Inkoper

Plaatsingsdatum 23-10-2017 Functiecategorie Logistiek: Inkoop & Supply Chai...
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 40 Salaris Functiegroep 9 (€2.593 - €4.259...

Als Inkoper ben je verantwoordelijk voor de inkoop van producten en diensten voor interne afdelingen, met in het bijzonder voor Ground Services (ground handling, inflight catering en schoonmaak). Dit doe je op basis van specificaties vanuit je interne klanten en conform onze inkoopdoelstellingen. Het doel is het tijdig verkrijgen van producten en diensten tegen optimale condities.

De functie

Je voert onderhandelingen over contracten, prijzen, leveringsvoorwaarden e.d. met (potentiele) leveranciers, waaronder airports en lokale en/of regionale overheden m.b.t het (potentiele) route-netwerk van Transavia.
Om je functie optimaal te kunnen uitoefenen volg je de marktontwikkelingen op de voet. Je leest hiervoor vakliteratuur, zoekt naar informatie op internet, bezoekt leveranciers en bestudeert informatie vanuit IATA en brancheorganisaties.

Daarnaast verken je de markt in binnen –en buitenland, je reist dus ook regelmatig, en selecteert potentiële leveranciers op basis van vastgestelde criteria en specificaties. Je fungeert als aanspreekpunt t.a.v. leveranciers. Je evalueert samen met de interne klant de levering, signaleert verbeteringen en maakt afspraken hierover.


Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van nieuwe contracten en je signaleert onjuistheden voortijdig. Je betrekt en informeert interne afdelingen hierbij en fungeert als aanspreekpunt t.a.v. leveranciers. Je evalueert de eerste levering, signaleert verbeteringen en maakt afspraken hierover.

Je levert een bijdrage aan het opstellen van het inkoopbudget. Je verzamelt gegevens t.a.v. volumes, leveranciers, markt –en prijsontwikkeling, performance e.d. Je analyseert deze gegevens en doet suggesties t.a.v. budgethoogte aan hoofd Inkoop, category manager of business owner. Daarnaast heb je veel interactie met de interne klanten, category managers, hoofd inkoop en diverse stakeholders op alle niveaus binnen de organisatie.

Je beheert de relatie met leveranciers, zodanig dat een optimale relatie blijft gewaarborgd en incidenten worden voorkomen. Hiertoe bezoek je leveranciers, voer je overleg en evalueer je de kwaliteit en performance in samenspraak met leveranciers.


Door het internationale karakter van deze functie zal je veelal in het Engels communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.


Je profiel

 • HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal Nevi 2, of bereid deze te gaan halen
 • Nieuwsgierig
 • Echte relatiebeheerder
 • Commercieel georiënteerd
 • Affiniteit met luchtvaart
 • Analytisch
 • Overtuigingskracht
 • Daadkracht
 • Initiatief
 • Communicatief sterk
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift

Ons Aanbod

Bij Transavia bieden we je een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s, waarin veel ruimte is voor jouw loopbaanontwikkeling. Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dat voor deze functie o.a. bestaat uit een marktconform salaris, een eindejaars- en winstuitkering, 26 verlofdagen op fulltime jaarbasis en natuurlijk tegen gereduceerd tarief te kunnen vliegen.

Procedure
Ben je nieuwsgierig geworden en sluit je CV sluit aan op ons profiel? Solliciteer dan direct voor deze uitdagende rol door op solliciteren te klikken en je cv en motivatiebrief toe te voegen.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Inkoop & Supply Chain
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden inkoper, ground services,

Contactgegevens

Contactpersoon Wendy Spoor

Vestigingsplaats

Solliciteer