Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Lead Cabin Crew Capacity

Plaatsingsdatum 03-08-2018 Functiecategorie Horeca / Toerisme / Recreatie
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Manager
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 40 Salaris functiegroep 10 (€3.108,93 - €5...
Ben je analytisch sterk en ben je een echte people manager? Heb je een flexibel karakter en wil je graag werken in de dynamische wereld van de luchtvaart? Dan nodigen wij, Transavia gevestigd op Schiphol, je graag uit om te solliciteren en verwelkomen we jou graag als nieuwe collega in onze groene familie.

Wat ga je bij Transavia doen?
Je gaat leiding geven aan het team Cabin Crew Administratie. Dat is een virtueel team van zo’n 6 collega’s die zich allemaal bezighouden met planning en optimalisatie rondom instoom, doorstroom, uitstroom en opleidingen van jouw cabin crew.
Samen met je team zorg je elke dag weer voor een optimale beschikbaarheid van cabin crew in relatie tot crewbehoefte. Dit betreft een complexe puzzel, omdat we door het jaar heen +/- 900 cabine collega’s hebben en zelfs 1400 in het hoogseizoen. Je levert met het team een bijdrage aan een betrouwbare en robuuste cabine crew planning en brengt deze planning naar een next level (verder professionaliseren).

Concreter;


• Faciliterend leidinggeven aan het Cabin Crew Administratie team (deels hiërarchisch leidinggevend (2x), deels functioneel (4x));
• Verantwoordelijk voor voldoende beschikbaarheid (in-, door-, en uitstroom) van cabine crew zodat de geplande productie kan worden uitgevoerd. De beschikbaarheid i.r.t. crewbehoefte vindt plaats in nauwe samenwerking met de afdeling Crew Planning. Hieronder valt ook het verder professionaliseren van de administratieve uitvoering van (deel)processen in contractadministratie en de werving en selectie van nieuwe cabineleden (~300 per jaar);
• Verantwoordelijk voor PDCA cirkel en procesoptimalisatie van in/door/uitstroom inclusief zwanger en lang verzuim;
• Zorgen dat Cabin Crew Administratie team dashboards levert op beschikbaarheid en inzetbaarheid aan Team People/Leidinggevenden t.b.v. sturing;
• Verantwoordelijk voor het opstellen van het jaarplan/budget, periodieke rapportages en analyses t.a.v. crewbeschikbaarheid;
• Verder inzetten van data om effectiviteit en kwaliteit van de organisatie te optimaliseren (o.b.v. PDCA);
• Bepalen van strategie en creëren van beleidsuitgangspunten rondom Bruto Lange Termijn Planning o.b.v. de complexiteit binnen de Wet Werk en Zekerheid en de behoeftes per base;
• Je werkt nauw samen met de Lead Cabin Crew Management.
• In deze positie maak je onderdeel uit van het Team Cabine. Je rapporteert aan Annemarie Hoogeveen, Hoofd Dienst Cabine.

Wie ben jij?
Je bent analytisch heel sterk en schakelen tussen plannen maken en ‘running the business’ kost jou geen moeite. Sterker nog, je leeft daar juist van op. Een flexibel karakter is sowieso onontbeerlijk in deze veeleisende en operationele omgeving. Verder vragen we een sensitieve persoonlijkheid in combinatie met stevigheid!

Must haves

• HBO/WO werk- en denkniveau;
• Ervaring in complexe omgeving met meerdere stakeholders;
• Sterke affiniteit met planning en projectmatig werken;
• Ervaring met change.

Ons aanbod
Je komt te werken binnen een team waar een ambitieuze, betrokken en flexibele werksfeer heerst. Er is een hoge mate van zelfstandigheid in de werkzaamheden. Verder bieden we jou een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s, waarin veel ruimte is voor jouw loopbaanontwikkeling.

Wij bieden je een aantrekkelijk pakket aan van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dat voor deze functie onder andere bestaat uit een marktconform salaris (Indicatief functiegroep 10 (€3.108,93 - €5.156,18), een eindejaars- en winstuitkering en 26 verlofdagen op fulltime jaarbasis. Daarnaast bieden we je de mogelijkheid om tegen sterk gereduceerd tarief vliegtickets aan te schaffen.

Onze procedure
Ben jij de Lead Cabin Crew Capacity die wij zoeken? Solliciteer dan direct via onderstaande button en voeg je motivatiebrief en CV toe.
Heb je vragen over deze vacature? Dan nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen:
Annemarie Hoogeveen, Hoofd Dienst Cabine, te bereiken via (annemarie.hoogeveen@transavia.com) of Barbara Speet, HR Manager Cabine via (barbara.speet@transavia.com).

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Horeca / Toerisme / Recreatie
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Cabin, Crew, Management, Cabine

Contactgegevens

Contactpersoon Wendy Spoor

Vestigingsplaats

Solliciteer