Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Lead Cabin Crew Management

Plaatsingsdatum 19-03-2018 Functiecategorie Directie / Management / Bestuur
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Management
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris functiegroep 12 (€4211 - €7111)...

‘Optimaliseren en verbinden’, zijn dit werkwoorden die jouw interesse hebben? Dan kun je bij Cabin Crew Management je hart ophalen. Optimaal beschikbare en optimaal inzetbare cabin crew, daar zorg je voor en daar komen wat skills bij kijken; people management, organisatie ontwikkeling, analytisch vermogen en dat dan allemaal inzetten in een hectische operationele setting.

Wat ga je doen?

Je gaat leiding geven aan een team van Unit Coaches, Re-integratie Coaches en een coordinator Cabin Crew Administration. In totaal zijn dit 10 bevlogen en daadkrachtige mensen. Samen met je team zet je je elke dag weer in voor gemiddeld door het jaar heen 900 andere collega’s (1400 in het hoogseizoen!) te weten onze professionele cabin crew. Het streven is optimaal inzetbare collega’s in de breedste zin van het woord: optimaal beschikbaar voor alle uit te voeren vluchten, een hele puzzel! Er moet namelijk ook getraind worden, op vakantie gegaan enzovoort…, optimaal inzetbaar is ook een complexe en heeft o.a. te maken met hoe ‘gelukkig’ de crew zich voelt. Hier komt het werkwoord verbinden bij kijken. En hoe verbind je al die collega’s - die je niet ziet als ze vrij zijn maar ook niet als ze werken -, met elkaar en met ‘kantoor op de grond’? Wordt de uitdaging je al wat duidelijker?

Concreter

 • Laten groeien van de organisatie naar een lerend en wendbaar geheel op basis van vertrouwen, ruimte en persoonlijk leiderschap en de Transavia waarden (bevlogen, verantwoordelijk, vriendelijk en daadkracht)
 • Verder ontwikkelen van de visie en strategie van de afdeling Cabin Crew Management
 • Samen met Team Cabine verder ontwikkelen van ‘aantrekkelijk werkgeverschap’
 • Opstellen van het jaarplan en budget, periodieke rapportages en analyses m.b.t. crewbeschikbaarheid en -inzetbaarheid
 • Verder analyseren en inzetten van data om effectiviteit en kwaliteit van de organisatie te optimaliseren
 • Zorgdragen voor de relatie met OR en vakbonden
 • Onderhouden van relaties met stake holders, afdeling Crew Planning etc.

In deze positie maak je onderdeel uit van Team Cabine. Je rapporteert aan het Hoofd Dienst Cabine en je bent ook haar plaatsvervanger.

Wie jij bent

Een geboren communicator die gericht is op verbinden. Tegelijkertijd ben je analytisch sterk en schakelen tussen plannen maken en ‘running the business’ kost jou geen moeite. Sterker nog, je leeft daar juist van op. Een flexibel karakter is sowieso onontbeerlijk in deze veeleisende en operationele omgeving. Verder graag een sensitieve persoonlijkheid met stevigheid!

Must haves

 • Universitair werk- en denkniveau
 • Ruime ervaring als people manager in een operationeel domein
 • Ervaring met het begeleiden van organisatieveranderingen
 • Sterke affiniteit met planning

Ons aanbod

Je komt te werken binnen een team waar een ambitieuze, betrokken en flexibele werksfeer heerst. Er is een hoge mate van zelfstandigheid in de werkzaamheden. Verder bieden wij bij Transavia een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s, waarin veel ruimte is voor jouw loopbaanontwikkeling.

Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dat voor deze functie onder andere bestaat uit een marktconform salaris (Indicatief functiegroep 12 (€4.211 - €7.111), een eindejaars- en winstuitkering, 26 verlofdagen op fulltime jaarbasis, en natuurlijk de mogelijkheid om tegen sterk gereduceerd tarief vliegtickets aan te schaffen.

De procedure

Ben jij de Lead Cabin Crew Management die wij zoeken? Solliciteer dan direct via onderstaande button en voeg je motivatiebrief en CV toe.

Meer info nodig en/of vragen? Je bent van harte welkom om contact op te nemen met Annemarie Hoogeveen, Hoofd Dienst Cabine, te bereiken via annemarie.hoogeveen@transavia.com of met Barbara Speet, HR Manager Cabine via barbara.speet@transavia.com

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Directie / Management / Bestuur
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden lead, cabin, crew, management

Contactgegevens

Contactpersoon Berith Vermeeren

Vestigingsplaats

Solliciteer