Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Magazijnmedewerker

Plaatsingsdatum 03-05-2018 Functiecategorie Logistiek: Voorraadbeheer, Maga...
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 40 Salaris functiegroep 4; €2.028,78 - €2....
Binnen de afdeling Inkoop & Logistiek zijn wij momenteel op zoek naar een fulltime magazijnmedewerker.

De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontvangen, controleren en opslaan en uitgeven van materialen, onderdelen en gereedschappen.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verzenden, het gereed maken en versturen van componenten voor reparatie of bevoorrading aan buitenstations en onderhoudsbedrijven. Dit ten behoeve van Transavia en vliegtuigfabrikanten zoals Boeing t.b.v. de bouw van nieuwe aangekochte toestellen. Je bent ook verantwoordelijk voor het voorbereiden en samenstellen van onderdelenpakketten (gespecificeerd door Maintenance Planning & Support) voor grootonderhoud, lease-in/out projecten ter ondersteuning van het vliegtuigonderhoud-proces.

Een andere taak is het uitvoeren van teamwerkzaamheden waaronder archivering/scanning van certificaten, bewaken en behouden van orde en netheid van het magazijn en de daarin opgeslagen voorraad.

Dit doe je in een volcontinue rooster wat betekent dat je in onregelmatige diensten werkt, die gepland worden op weekdagen maar ook in weekenden en overdag maar ook 's avonds en 's nachts.

 

Je profiel

 • MBO/HAVO-diploma
 • affiniteit met techniek en logistiek
 • Magazijnervaring is een must
 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • ervaring met computers (Word, Excel en e-mail)
 • in bezit van rijbewijs B.
 • teamspeler
 • zelfstandig werken
 • nauwkeurig
 • neemt verantwoordelijkheid
 • resultaat- en klantgericht

 

Ons aanbod

Bij Transavia bieden we je een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega's waarin veel ruimte is voor jouw loopbaanontwikkeling. Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dat voor deze functie onder andere bestaat uit een marktconform salaris (functiegroep 4; €1.969 - €2.436) + een wisseldiensttoeslag van €665 bruto per maand, een eindejaars- en winstuitkering, 27 verlofdagen op fulltime jaarbasis en natuurlijk de mogelijkheid om tegen sterk gereduceerd tarief vliegtickets aan te schaffen.

De procedure
Als je interesse hebt in deze uitdagende functie, en je CV sluit aan op ons profiel, solliciteer dan direct door op Solliciteren te klikken en je cv en motivatiebrief toe te voegen. Voor vragen over de functie kan je contact opnemen met Peter van Egmond op nummer 020-604 6794

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Voorraadbeheer, Magazijn en Chauffeurs
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden magazijnmedewerker

Contactgegevens

Contactpersoon Wendy Spoor

Vestigingsplaats

Solliciteer