Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Manager Manpower Planning

Plaatsingsdatum 31-05-2018 Functiecategorie Directie / Management / Bestuur
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Management
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris -

Ben jij gek op complexe (strategische) planningsvraagstukken? Dan zit je bij ons sowieso goed. In deze job kun je jouw conceptuele denkvermogen flink aan het werk zetten! Tegelijkertijd gaan we een beroep doen op jouw verbindende karakter en ‘verandervaardigheden’. Met deze combi en je team zet je voor Transavia crew de meest efficiënte lange en middellange termijn planning neer. Uitdagend? Absoluut!


Wat ga je doen?

Jij als manager schept de voorwaarden waardoor jouw team (12 mensen) een zo efficiënt mogelijke lange- en middellange termijnplanning van crew (cockpit en cabine) kan leveren. Jouw team maakt onderdeel uit van de afdeling Crewplanning en deze afdeling ziet erop toe dat alle vluchten van Transavia zijn voorzien van de juiste hoeveelheid personeel met de juiste functie op het juiste moment. Tot zover het officieel omschreven doel! Maar nu even concreet: je bent de centrale persoon tussen commerciële planning en operatie. Je bepaalt samen met je team de basis van crew planning. Hoeveel crew is er nodig de komende maanden? Welke zaken liggen al langer van tevoren vast (vakantie, trainingen) en hoe maken we dan plezierige efficiënte roosters voor onze crew? Eén en ander dient te gebeuren binnen de commerciële uitgangspunten, sociale kaders, CAO’s en wettelijke regelgeving. Zie je de complexe uitdaging al een beetje voor je?


Zoals altijd is er altijd nog ruimte voor verbetering. We willen graag dat je ons komt helpen de langetermijnplanning flink betrouwbaarder te maken. Het streven is een analytisch sterke, resultaat gedreven afdeling waar iedereen met plezier en met de juiste tools werkt aan een eindproduct waar onze crew op kan bouwen.


Nog iets concreter

  • Je levert je bijdrage aan het totaalbeleid van Crewplanning. Je doet voorstellen aangaande de uitvoering van dit beleid en je adviseert op logistiek/analytisch gebied.
  • Je geeft leiding aan verbetertrajecten binnen je verantwoordelijkheidsgebied.
  • Je adviseert Hoofd Crew planning t.b.v. strategisch en tactisch beleid m.b.t. crewcapaciteit en sociale aspecten (Werk- en Rusttijdenregeling).
  • Je geeft faciliterend leiding aan het team; voeren(beoordelings)gesprekken, zorgdragen voor benodigde training en ontwikkeling van je teamleden, stimuleren van ‘eigen regie’.

Het team

12 bevlogen en betrokken mensen! Veelal specialisten. Een deel is gericht op de meer complexe vraagstukken die te maken hebben met strategische en tactische keuzes van Transavia. Andere planners zijn nauwgezet in hun administratie om met zorg de planning van bijvoorbeeld verlof en trainingen uit te voeren.


Wie jij bent

Iemand met overzicht! Je hebt een goed stel hersens dat sterk is in conceptueel denken. Daarnaast ben je iemand die complexe zaken eenvoudig kan overbrengen en je zoekt altijd vanuit verbinding naar het beste resultaat. Een snelle schakelaar die graag uitgedaagd wordt. Je bent een kei in het begeleiden van je team in veranderingen die op de rol staan. Aandacht voor de mens is hierbij jouw uitgangspunt! Verder vind je gespreide bedjes behoorlijk saai…


Must haves

  • Universitair werk- en denkniveau
  • Meerdere jaren relevante leidinggevende ervaring
  • Meerdere jaren ervaring binnen planning- en indelingsprocessen in de luchtvaart dan wel (operationeel) vergelijkbare sector
  • Ervaring met de implementatie van optimalisatiesoftware (Operations Research)

Ons aanbod

Je komt te werken binnen een team waar een ambitieuze, betrokken en flexibele werksfeer heerst. Er is een hoge mate van zelfstandigheid in de werkzaamheden. Verder bieden wij bij Transavia een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s.

Onze medewerkers hebben een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dat voor deze functie o.a. bestaat uit een marktconform salaris, een eindejaars- en winstuitkering, 26 verlofdagen op fulltime jaarbasis. De rol van Manager Manpower Planning valt in functiegroep10; €3.018 - €5.006


De procedure

Sluit je CV aan op ons profiel? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Meer info nodig of vragen? Neem vooral contact op met Peggy Laurs, Hoofd Crew Planning op

06-29 59 88 59.


Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Directie / Management / Bestuur
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden manager, planning, crew, tracking

Contactgegevens

Contactpersoon Berith Vermeeren

Vestigingsplaats

Solliciteer