Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Manager Operational Crew Planning

Plaatsingsdatum 11-06-2018 Functiecategorie Directie / Management / Bestuur
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Manager
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris Functiegroep 10 (€3.018 - €5.00...

Tevreden crew zorgt voor tevreden passagiers! Jouw team draagt bij aan die tevreden crew door de geplande werkroosters zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Complexe operationele planningsvraagstukken moeten hiervoor worden opgelost en dat vereist veel kwaliteiten en inzet van jouw teammembers. Hoe houd je hen tevreden en zo effectief mogelijk? Ben jij die scherpe manager die de afdeling verder kan ontwikkelen en niet bang is de handen uit de mouwen te steken? Lees dan vooral verder.

Wat ga je doen?

Leiding geven dus! En wel aan 23 slimme en (in wisseldienst) hardwerkende mensen. Je zorgt ervoor dat alle capaciteiten die zij meebrengen zo optimaal mogelijk worden ingezet en je gaat je inzetten voor hun ontwikkeling. Je streeft naar een servicegericht, resultaat gedreven team dat met de juiste tools, in de juiste omstandigheden een eindproduct neerzet waar ze trots op kunnen zijn. Je vergeet daarbij zeker niet dat we er (vooral) plezier in willen hebben!

Naast je activiteiten die een beroep doen op je people management skills willen we ook graag dat je projecten formuleert en implementeert ter verbetering van de plannings- en inzetwijze van de crew en van de benodigde organisatie. Je moet het ook aandurven om ‘beleid’ te gaan maken op een gebied waar o.a. complexe CAO’s, wettelijke regelgeving en kaders vanuit Crew Planning Board een grote rol spelen.

Het team

Je team bestaat uit 2 groepen t.w. Tracking Planning waar de crew planning wordt bijgestuurd en gemonitord na publicatie van de roosters en Control Planning waar de dag van uitvoering wordt bestuurd. De totale afdeling zorgt voor een zo efficiënt en robuust mogelijke uitvoering van de roosters van Cockpit en Cabine crew.

Wie jij bent

Een echte people manager die in staat is om op een positieve manier bedrijfsdoelen te verbinden met persoonlijke doelen van je teammembers. Je houdt ervan om snel te schakelen tussen operationeel, tactisch en strategisch niveau en je verliest daarbij niet je focus. Ook analytisch sta je sterk genoeg om overzicht te houden en oplossingen te bedenken in de complexe (plannings)vraagstukken. Je brengt mensen gemakkelijk en natuurlijk in beweging en je hebt een flexibele instelling (ook omdat we je gaan vragen eens in de 5 weken wachtdienst te ‘draaien’).

Must haves

  • Universitair werk- en denkniveau
  • 3+ jaar relevante leidinggevende ervaring
  • Meerdere jaren ervaring binnen planning- en indelingsprocessen in de luchtvaart danwel (operationeel) vergelijkbare sector.

Ons aanbod

Je komt te werken binnen een team waar een ambitieuze, betrokken en flexibele werksfeer heerst. Er is een hoge mate van zelfstandigheid in de werkzaamheden. Verder bieden wij bij Transavia een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s.

Onze medewerkers hebben een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dat voor deze functie o.a. bestaat uit een marktconform salaris, een eindejaars- en winstuitkering, 26 verlofdagen op fulltime jaarbasis. De rol van Manager Operational Crew Planning valt in functiegroep 10; €3.018 - €5.006.

De procedure

Sluit je CV aan op ons profiel? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Meer info nodig of vragen? Neem vooral contact op met Peggy Laurs, Hoofd Crew Planning & Facilities op 06-29 59 88 59.


Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Directie / Management / Bestuur
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden manager, operational, change management, planning

Contactgegevens

Contactpersoon Berith Vermeeren

Vestigingsplaats

Solliciteer