Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Manager Tracking & Control

Plaatsingsdatum 11-01-2018 Functiecategorie Directie / Management / Bestuur
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Management
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris Functiegroep 10 (€3.018 - €5.00...
Als manager Tracking & Control geef je leiding aan 2 groepen. Dat is Tracking Planning waar de crew planning wordt gemonitord en bijgestuurd na de publicatie van de roosters. En Control Planning waar de dag van uitvoering wordt bestuurd. De afdeling Tracking & Control draagt zorg voor het bemannen van vluchten met Cockpit- en Cabine crew van Transavia. Tevens bewaakt en bestuurt Tracking & Control de planning van de trainingen en vrijetijdstoewijzing van de crew. Tracking & Control is onderdeel van de afdeling Crew Planning. Als professionele en betrokken partner voor de business lost Tracking & Control complexe operationele planningsvraagstukken op en voert de afdeling een transparante dialoog met de vliegende collega’s.


Functieomschrijving
Het doel van de functie is het leiding geven aan het team dat een zo efficiënt en robuust mogelijke uitvoering van de gepubliceerde roosters van cockpit- en cabinecrew op zowel commerciële als non commerciële activiteiten realiseert en optimaliseert. E.e.a. binnen de sociale kaders, CAO-vliegers en CAO-cabine, wettelijke regelgevingen (o.a. EASA) en de gestelde kaders door het Crew Planning Board (CPB), teneinde de bemanningen op het juiste moment, op de juiste plaats in de juiste aantallen ter beschikking te hebben. Dit alles met de bijbehorende kwalificaties, tegen zo min mogelijke kosten en tegen zo hoog mogelijke werknemerstevredenheid, zowel bij crew als bij het eigen team.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het formuleren en implementeren van projecten en ontwikkelingstrajecten ter verbetering van de plannings- en inzetwijze van de crew en van de benodigde organisatie.

Je geeft leiding aan de afdeling Tracking & Control die bestaat uit ca. 23 medewerkers (ca. 15fte). Je draagt zorg voor een optimale benutting van de aanwezige capaciteiten alsmede voor de ontwikkeling van je personeel. Hierbij streef je naar een analytisch, resultaatgedreven afdeling waar medewerkers op plezierige wijze met de juiste tools en omstandigheden aan een eindproduct werken waar ze trots op zijn.

Je profiel

  • Je hebt minimaal een HBO diploma.
  • Je hebt 3 jaar relevante leidinggevende werkervaring. Meerdere jaren ervaring binnen planning en indelingsprocessen is gewenst. Ervaring binnen de luchtvaart is een pre.
  • Je bent een enthousiaste en dynamische persoonlijkheid en bezit uitstekende leidinggevende capaciteiten.
  • Je bent een peoplemanager. Je bent in staat om de bedrijfsdoelen te verbinden aan den persoonlijke doelen van de medewerkers. Je kunt je mensen positief ontwikkelen.
  • Je beschikt over analytische vaardigheden. Je kunt de feedbackloop sluiten van de operatie naar de ketenpartners en je kunt sturen op KPI’s.
  • Je initieert initiatieven, brengt mensen op of onder zijn/haar niveau in beweging en weet te overtuigen op zakelijke en niet-zakelijke gronden.

Ons aanbod
Bij Transavia bieden we je een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s, waarin veel ruimte is voor jouw loopbaanontwikkeling. Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dat voor deze functie onder andere bestaat uit een marktconform salaris (Functiegroep 10 (€3.018 - €5.006), een eindejaars- en winstuitkering, 26 verlofdagen op fulltime jaarbasis, en natuurlijk de mogelijkheid om tegen sterk gereduceerd tarief vliegtickets aan te schaffen.

Procedure
Ben jij de Manager Tracking & Control die wij zoeken? Solliciteer dan direct via onderstaande button.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Peggy Laurs, telefoon 06-29 59 88 59.

Een assessment kan ook deel uitmaken van de procedure.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Directie / Management / Bestuur
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden manager, tracking, control

Contactgegevens

Contactpersoon Anne Ruth Wichers

Vestigingsplaats

Solliciteer