Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Mechanic / Vliegtuigmonteur

Plaatsingsdatum 19-10-2018 Functiecategorie Techniek - Uitvoerend
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 40 Salaris •Salarisrange functiegroep 5 (€...

Wat ga je doen?

Heb je een afgeronde vliegtuigonderhoudstechniek opleiding, wil je werken bij de leukste low-cost maatschappij & wil je graag een baan met veel verantwoordelijkheid? Schroom dan niet om verder te lezen, wij komen graag met je in contact!

De Technische Dienst van Transavia bestaat uit ongeveer 230 medewerkers. We bestaan uit de afdelingen Vliegtuigonderhoud, Inkoop & Logistiek, Engineering, Maintenance Control, Project Management en het Secretariaat. Samen zorgen we er voor dat onze vliegtuigen op tijd & technisch klaar staan voor de operatie, waarbij het onder andere gaat om veiligheid, luchtwaardigheid, passagiers- en bemanningscomfort.

Als Certifying Technician hou jij je zowel bezig met lijnonderhoud op Schiphol Centrum of op één van onze lijnstations(Eindhoven of Rotterdam), maar ook met het onderhoud in onze hangaar op Schiphol Oost. Dit doe je in een vol continue rooster, ofwel je hebt wisselende diensten.
Na een goed inwerktraject in een team, onder leiding van één van onze Teamleiders zal je alle voorkomende onderhoudstaken zelfstandig kunnen oppakken. De afdeling Vliegtuigonderhoud biedt je in de loop van de tijd veel ruimte om door te groeien naar Senior Certifying Technician.
Daarnaast doen zich regelmatig mogelijkheden voor om tijdelijk in het buitenland te werken. In dat geval wordt je overgevlogen naar een van onze mooie bestemmingen om op locatie een vliegtuig te repareren.

Binnen de afdeling vliegtuigonderhoud zijn wij met name voor onze locaties Eindhoven en Schiphol op zoek naar een aantal nieuwe collega’s.

Voor de locatie Schiphol zijn dit Mechanics en Certifying Technicians.

Voor de locatie Eindhoven betreft het Certifying Technicians.


In deze functie maak je deel uit van een enthousiast team van ongeveer 15 collega’s. Een team bestaat 1 Operationeel Coördinator, 5 Senior Certifying Technicians, 5 Certifying Technicians aangevuld met 5 Monteurs en over het algemeen een stagiair. Samen met het team zorg je ervoor dat onze vliegtuigen weer volgens schema veilig de lucht in kunnen!


Wie ben jij?

 • Je beschikt over een Part 66 License, Part 147 basisopleiding of MBO-4 Vliegtuigonderhoudstechniek met alle part certificaten behorend bij de modules;
 • Naast je technische kwaliteiten, ben je een aanpakker;
 • Je bent resultaatgericht, hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel (het vliegtuig moet uiteraard veilig de lucht in) en je kan goed samenwerken;
 • Je beschikt over een goed analytisch vermogen en je kan omgaan met geautomatiseerde gegevensverwerking;
 • Je spreekt Nederlands en Engels en bent in het bezit van rijbewijs B.


Wat kun je van ons verwachten?

 • Verantwoordelijkheid om je functie naar eigen inzicht vorm te geven;
 • Vriendelijke, enthousiaste & bevlogen collega’s;
 • Persoonlijk budget; vitaliteit, loopbaan en (persoonlijke) ontwikkeling;
 • Een leuke werksfeer; Wij werken hard maar er wordt ook hard gelachen!
 • Een toffe werkplek onder de rook van Schiphol;
 • Veel ruimte voor ontwikkeling en doorgroei
 • Een eindejaars- ėn winstuitkering;
 • Last but not least; ben je reislustig, dan is onze IPB regeling (tegen mooie tarieven vliegen indien plaats beschikbaar) zeker de moeite waard!

Salarisrange functiegroep 7 (€2105,85 – 2709,84)+ wisseldiensttoeslag (ongeveer €600,-, afhankelijk van het actuele rooster)


Over Transavia

Ons motto is: "We make low cost feel good". We zetten daarbij graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. Dat pretenderen wij niet alleen, maar dat zie je echt terug in het dagelijks werk en de sfeer in onze organisatie.

Als zelfstandige airline binnen de AIR FRANCE KLM Groep verzorgen wij al 50 jaar lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 100 bestemmingen in Europa en Noord-Afrika. Onze Vloot bestaat uit 43 vliegtuigen. Bij Transavia werken gemiddeld 2300 collega’s, waarvan 230 bij de Technische Dienst, 1300 Cabin Attendants, 600 in de Cockpit en 230 op kantoor.

Transavia is een dynamische organisatie die continu probeert bij te blijven in een veranderende luchtvaartwereld. Wil jij graag werken in een omgeving met enthousiaste, daadkrachtig collega’s die oog hebben voor elkaar en voor de klant? Krijg jij energie van verandering en vernieuwing en voel jij je het prettigst in een omgeving waar je regisseur bent van je eigen werk?


Wil je solliciteren?

Welkom, wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten!Ben jij de enthousiaste Mechanic die wij zoeken en kom je onze vloot versterken? Solliciteer dan direct via onderstaande button.

Heb je vragen over deze vacature?
Neem dan contact op met Richard Schornagel via het telefoonnummer 31 (0) 20 604 6782.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld! Een antecedentenonderzoek en VVGB maken deel uit van de procedure

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Uitvoerend
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Vliegtuigonderhoud, mechanic, techniek

Contactgegevens

Contactpersoon Wendy Spoor

Vestigingsplaats

Solliciteer