Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Meewerkstage Creative Producer

Plaatsingsdatum 30-05-2018 Functiecategorie Communicatie / PR
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 40 Salaris -

De functie

Binnen de inhouse content productie studio van Transavia, Transavia studios, zijn wij op zoek naar een Creative Producer die ons komt ondersteunen bij de productie van content. Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in een zeer beweeglijke omgeving, dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Als Creative Producerben je werkzaam op de studio van Transavia. Samen met de Content Specialisten houd jij je bezig video editing, filmen, social media posts creatie, het meedenken over creatieve concepten en het ondersteunen van de creatiefste afdeling van Transavia! Je mag je volledig uitleven op het filmen en editen van video’s met verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan YouTube web series, campagne video’s, productfotografie, filmen op locatie, maar ook interne video’s zoals een cabin crew training. Deze diversiteit geeft jou alle kans om met een creatieve insteek jouw steentje bij te dragen aan het online gezicht van Transavia.

Met de content inspireer jij onze passagiers om van hun reis een prachtige reis te maken, waar wij als Transavia graag bij helpen. Het gaat hierbij niet om boeken, boeken, boeken, maar juist om de beleving. Als ware storyteller neem jij (potentiële) klanten mee in een visuele reis vol verhalen, inspiratie en – natuurlijk - onze passie voor het vliegen met de klant. Daarnaast zal je deelnemen aan het wekelijkse content overleg met alle Content Specialisten. Hierdoor kun je nog breder kennis opdoen in communicatie naar (potentiële) klanten. We zijn daarom op zoek naar een creatieve duizendpoot die alle kansen met beide handen aangrijpt.

Dit ben jij!

-Jij bent een 3e of 4e jaars HBO/WO student in de richting kunst/media/entertainment/media

-Je hebt passie voor content en video

-Je bent een kritische denker en storyteller.

-Je houdt ervan om in een team te werken en hebt oog voor detail.

-Je bent in voor een grapje.

-Je hebt ervaring met Adobe Creative Suite/Cloud

-Je hebt ervaring met Photoshop, Illustrator, Premiere en After Effects

-Je weet elke keer een nieuwe invalshoek te vinden je denkt niet in problemen!

-Je bent dé creative superstar of the future.

-Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must.

-Ervaring met Final Cut Pro is een pré.

De organisatie

Transavia is een van de luchtvaartmaatschappijen in de AIR FRANCE KLM Group. We vliegen naar meer dan 110 bestemmingen die zich bevinden in Europa en Noord-Afrika. Met 50 jaar ervaring zijn wij de best betaalbare en meest toegankelijke luchtvaartmaatschappij van Europa. Transavia hecht veel waarde aan vriendelijkheid, gastvrijheid, service en digitale dienstverlening. Dit doen wij onder een hele brede doelgroep, zowel de vakantie- als de zakelijke reiziger kan bij ons terecht. Jaarlijks vervoeren wij 10 miljoen passagiers vanaf onze verschillende standplaatsen in Europa!

De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door enthousiaste en ambitieuze medewerkers met een groen hart! Iedere dag werken verschillende afdelingen met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen: een optimale beleving voor de passagier. Wij bieden je een professionele, maar toch informele, dynamische omgeving waar plezier, uitdaging en groei centraal staan. Jouw succes is ons succes!

Ons aanbod

Wij bieden je een leerzame meewerkstage in een jong, enthousiast en gevarieerd team! De stageplek is uitdagend en je krijgt de ruimte om je eigen ideeën uit te werken. Het betreft een meewerkstage van bij voorkeur minimaal 20 weken, vanaf 1 februari 2018. Je ontvangt een stagevergoeding.

De procedure

Ben jij de Inhouse Productie Held(in) die wij zoeken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatie te uploaden. We ontvangen jouw sollicitatie graag voor 15 augustus 2017 . We zijn heel erg benieuwd wie ons team wil komen versterken en dus kun je snel een reactie van ons verwachten!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Communicatie / PR
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Creative Producer

Contactgegevens

Contactpersoon Roosmarijn van Zessen

Vestigingsplaats

Solliciteer