Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Meewerkstage Human Resource

Plaatsingsdatum 06-11-2017 Functiecategorie Horeca / Toerisme / Recreatie
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Stagiair/ Student
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 32 - 40 Salaris -

De organisatie

Transavia, onderdeel van de AIR FRANCE KLM Groep, verzorgt lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 110 bestemmingen, met name in Europa en Noord Afrika. Met 50 jaar ervaring zijn wij de best betaalbare en meest toegankelijke luchtvaartmaatschappij van Europa, die veel belang hecht aan vriendelijkheid, gastvrijheid, service en digitale dienstverlening. Wij bieden voor zowel de vakantie- als de zakelijke reiziger een aantrekkelijke basisprijs met additionele (betaalde) producten en diensten. Jaarlijks vervoeren wij 10 miljoen passagiers en opereren wij met een jonge, milieuvriendelijke vloot vanuit Nederland vanaf Amsterdam, Rotterdam/Den Haag en Eindhoven. Ook vliegen wij vanuit Frankrijk vanaf Parijs, Nantes, Lyon, Straatsburg en Lille. Verder vliegen wij ook vanuit Duitsland vanaf München.

De sfeer in onze organisatie kenmerkt zich door bevlogen en ambitieuze medewerkers. Iedere dag opnieuw werken wij nauw samen met elkaar om het beste resultaat voor onze passagiers neer te zetten. Wij bieden je een professionele, dynamische omgeving waar plezier, uitdaging en groei centraal staan en waarbij jouw succes ons succes is.

De afdeling

De afdeling Human Resources, ca 20 medewerkers, is binnen Transavia verantwoordelijk voor het Human Resource beleid. De afdeling bestaat uit de teams ‘Labour Relations’, ‘Team Flight’ (Vliegdienst/Cabine), Team ‘Ground’, Recruitment en een Health Safety & Environment Manager. De afdeling kent een collegiale en informele werksfeer, waarin professionaliteit, integriteit, verantwoordelijk-, en betrokkenheid centraal staan.

De functie
Binnen de HR afdeling zijn wij per februari 2018 op zoek naar een stagiair die minimaal 4 dagen per week beschikbaar is, voor de duur van 5 maanden. Het betreft een meewerkstage. Als stagiair binnen de afdelingen is je takenpakket divers en ben je bezig met de dagelijkse werkzaamheden samen met het team.

Je profiel

Wij zoeken een HBO/WO student in de richting Human Resource Management. Je bent flexibel, zelfstandig, proactief, enthousiast en gemotiveerd. Je bent een doorzetter met oog voor detail en kwaliteit en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende stage in een enthousiast team. Je ontvangt een stagevergoeding.

De procedure
Ben jij op zoek naar een uitdagende stage, dan zien we je motivatie en CV graag voor 7 december a.s. tegemoet!

Je kunt je sollicitatie versturen door op solliciteren te klikken en je CV en motivatiebrief toe te voegen. 

 

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Horeca / Toerisme / Recreatie
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Human Resource Stagiair

Contactgegevens

Contactpersoon Roosmarijn van Zessen

Vestigingsplaats

Solliciteer