Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Meewerkstage Service Center Support

Plaatsingsdatum 21-06-2018 Functiecategorie Horeca / Toerisme / Recreatie
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 0 Salaris -

De functie

Binnen base Passenger, onderdeel van commercie, zijn wij op zoek naar een enthousiaste meewerk stagair(e) voor ons Service Centre Support. Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in een zeer beweeglijke omgeving, dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Het Service Centre Support werkt vanuit ons kantoor op Schiphol-Oost. We ondersteunen onze externe service partners bij procesvraagstukken, onduidelijkheden en advies. Daarnaast vormen we een belangrijke schakel naar de rest van de organisatie om knelpunten te signaleren en te beleggen. Kortom, het Service Centre Support is een spin in het web om de passagiers een soepele reis te bezorgen. Als stagiair(e) werk je mee met de dagelijkse werkzaamheden. Maar er is zeker ruimte om daarnaast mee te werken aan interessante projecten, afhankelijk van jouw ambitie en initiatief.

Deze stageplek biedt een unieke kans om op een cruciale plek te leren hoe een luchtvaartmaatschappij is georganiseerd. Daarbij staat bij ons samenwerken centraal. Samen maken wij het verschil voor onze passagiers!

Dit ben jij!

  • Jij bent een 3e of 4e jaars HBO student in de richting toerisme/communicatie
  • Je hebt passie voor klanten en service
  • Je kan je staande houden en snel schakelen in een soms hectische omgeving
  • Je houdt ervan om in een team te werken en hebt oog voor detail.
  • Je bent gewend om te werken met verschillende systemen.
  • Je bent een echte aanpakker en denkt in oplossingen
  • Je hebt een goed gevoel voor humor!
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must.

De organisatie

Transavia is een van de luchtvaartmaatschappijen in de AIR FRANCE KLM Group. We vliegen naar meer dan 110 bestemmingen die zich bevinden in Europa en Noord-Afrika. Met 50 jaar ervaring zijn wij de best betaalbare en meest toegankelijke luchtvaartmaatschappij van Europa. Transavia hecht veel waarde aan vriendelijkheid, gastvrijheid, service en digitale dienstverlening. Dit doen wij onder een hele brede doelgroep, zowel de vakantie- als de zakelijke reiziger kan bij ons terecht. Jaarlijks vervoeren wij 10 miljoen passagiers vanaf onze verschillende standplaatsen in Europa!

De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door enthousiaste en ambitieuze medewerkers met een groen hart! Iedere dag werken verschillende afdelingen met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen: een optimale beleving voor de passagier. Wij bieden je een professionele, maar toch informele, dynamische omgeving waar plezier, uitdaging en groei centraal staan. Jouw succes is ons succes!

Ons aanbod

Wij bieden je een leerzame meewerkstage in een enthousiast en gevarieerd team! De stageplek is uitdagend en je krijgt de ruimte om je eigen ideeën uit te werken. Het betreft een meewerkstage van bij voorkeur minimaal 20 weken, vanaf 1 september 2018. Mocht je al in augustus willen beginnen is dit ook mogelijk. Je ontvangt een stagevergoeding.

De procedure

Ben jij de Support Centre Support stagair(e) welke wij zoeken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatie te uploaden. We ontvangen jouw sollicitatie graag voor 1 augustus 2017 . We zijn heel erg benieuwd wie ons team wil komen versterken en dus kun je snel een reactie van ons verwachten!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Horeca / Toerisme / Recreatie
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden meewerkstage

Contactgegevens

Contactpersoon Wendy Spoor

Vestigingsplaats

Solliciteer