Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Operations Controller

Plaatsingsdatum 31-10-2017 Functiecategorie Horeca / Toerisme / Recreatie
Standplaats Schiphol-Centrum Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 40 Salaris functiegroep 8 (2443,52-3643,27...

Organisatie

Voor het Operations Control Center zijn wij op zoek naar twee Operations Controllers. Het betreft een fulltime dienstverband. De functie wordt uitgevoerd in een 24/7 wisseldienstrooster.


De functie

De Operations Controller levert een belangrijke bijdrage aan de Transavia doelstelling ten behoeve van de waarborging van een punctueel vluchtprogramma, de hoogst mogelijke klanttevredenheid met behoud van het juiste service level en tegen minimale kosten. In deze functie ben je, samen met je collega's, verantwoordelijk voor de dispatch van Transavia vluchten.

Je draagt zorg voor een optimaal vliegplan en een volledig briefingpakket, conform de regelgeving en Transavia Operating procedures.

Je fungeert als aanspreekpunt voor cockpitcrew, indien toelichting op het vliegplan gevraagd wordt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continue monitoren van ATC slots en waar nodig neem je actie om impactverstoringen te minimaliseren dan wel te voorkomen.


Je profiel

  • Je bent in het bezit van minimaal een MBO (niveau 4) diploma en hebt HBO werk- en denkniveau.
  • Bij voorkeur heb je een technische opleiding genoten.
  • Vereist is een afgeronde ATPL opleiding of een afgeronde opleiding tot Aviation Operations Officer (ROC van Amsterdam) of een gelijkwaardige flightdispatch opleiding (eventueel als onderdeel van een vliegeropleiding).
  • Je hebt inzicht in operationele besluitvormingsprocessen en werkervaring in een operationele omgeving in de luchtvaartbranche, bij voorkeur als dispatcher.
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
  • Daarnaast beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, ben je klantgericht, stressbestendig en een teamspeler.
  • Je vindt het een uitdaging om oplossingen aan te dragen voor verstoringen in het uitvoeringsproces.

Ons aanbod

Bij Transavia bieden we je een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s, waarin veel ruimte is voor jouw loopbaanontwikkeling. Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dat voor deze functie o.a. bestaat uit een marktconform salaris, een eindejaars- en winstuitkering, 27 verlofdagen op fulltime jaarbasis, en natuurlijk de mogelijkheid om tegen sterk gereduceerd tarief vliegtickets aan te schaffen.


De functie is ingeschaald in functiegroep 8. (2443,52-3642,27)De procedure

Indien je jezelf herkent in het profiel en interesse hebt dan kan je direct solliciteren via de Solliciteren button.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Horeca / Toerisme / Recreatie
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden operations control, operatie, wisseldienstrooster

Contactgegevens

Contactpersoon Wendy Spoor

Vestigingsplaats

Solliciteer