Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Organizational Developer

Plaatsingsdatum 17-07-2018 Functiecategorie Personeel & Organisatie / HRM
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris functiegroep 11 (€3.592,23 - €5...

Transavia is de meest toegankelijke budgetluchtvaartmaatschappij van Europa met als motto: "We make low cost feel good". We zetten daarbij graag een stap extra voor onze passagiers en voor elkaar. Dat zie je terug in het dagelijks werk en de sfeer in onze organisatie. Om hier ook voor de toekomst richting aan te geven zoeken wij op de afdeling Personeel & Organisatie een bevlogen en inspirerende fulltime Organizational Developer


De functie
Je zorgt voor een Agile structuur waarmee je het lerend vermogen binnen de organisatie stimuleert om steeds adequater te reageren en in te spelen op de behoefte van de markt en de klant. Daarnaast houd je je bezig met ontwikkelingsprogramma’s en interventies voor de medewerkers om de bedrijfsresultaten te verhogen.

Je beoordeelt doorlopend de structuur en cultuur van de organisatie en past, waar nodig, de juiste programma’s en interventies toe. Hierbij coach je de coördinatoren, coaches en andere interne stakeholders in het implementeren van deze interventies.

Vanuit een onmisbare adviserende rol voer je analyses uit om de cultuur en structuur verder te ontwikkelen.

Je bent verantwoordelijk voor een strategisch plan gericht op de ontwikkeling van de organisatie en de verhoging van de commerciële organisatorische capaciteit door persoonlijke-, team- en organisatieontwikkeling.

Tot slot vertaal je de visie van de organisatie richting de werkvloer op het gebied van organisatorische ontwikkeling, cultuur, structuur en leiderschap in relatie tot de prestatie en functioneer je daarnaast als coach en mentor op alle niveaus van de commerciële organisatie.


Je profiel
Voor deze functie zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat die beschikt over:

  • Een afgeronde WO opleiding en 7 jaar recente werkervaring op het raakvlak van complexe internationale organisaties waarvan minimaal 3 jaar succesvol met organisatieontwikkeling;Kennis van de theorie en praktijk van organisatorische ontwikkelingsprincipes en organisatiepsychologie;
  • Een mensgerichte focus op persoonlijke ontwikkeling, coaching, performance management en leiderschap;
  • Sterk leiderschap om op een krachtige en organisatiebewuste wijze adviezen te geven en tot uitvoering te brengen.
  • Ervaring met zelfsturende teams is een pre.

Ons aanbod
Bij Transavia bieden we je een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s. Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaars- en winstuitkering én natuurlijk de mogelijkheid om tegen sterk gereduceerd tarief vliegtickets aan te schaffen.

De procedure
Is dit de functie die precies bij jou en je ervaring past? Wil je deze uitdaging samen met ons aangaan? Klik dan op ‘Solliciteren’ en voeg je motivatiebrief en curriculum vitae toe. Dan zullen wij zo snel mogelijk reageren. De sollicitatietermijn sluit op maandag 30 juli.

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.


Informatie
Neem contact op met Daan Noordeloos, Circle Head Organizational Development, daan.noordeloos@transavia.com of 020 - 604 6733.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Personeel & Organisatie / HRM
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden Organizational, Development, Organisatieontwikkeling

Contactgegevens

Contactpersoon Wendy Spoor

Vestigingsplaats

Solliciteer