Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Partner Manager

Plaatsingsdatum 26-10-2017 Functiecategorie Commercieel - Business Developm...
Standplaats Schiphol Niveau Management
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 40 Salaris -

De sfeer in onze organisatie kenmerkt zich door bevlogen en ambitieuze medewerkers. Iedere dag opnieuw werken wij nauw samen met elkaar om het beste resultaat voor onze passagiers neer te zetten. Wij bieden je een professionele, dynamische omgeving waar plezier, uitdaging en groei centraal staan en waarbij jouw succes ons succes is.

Binnen Transavia is onlangs een nieuwe commerciële organisatie structuur geïmplementeerd. Deze structuur wordt gekenmerkt door het werken in multidisciplinaire, zelforganiserende teams, rondom verschillende fases van onze customer journey: van zoeken en boeken tot de daadwerkelijke vlucht. Binnen onze commerciële organisatie zijn wij momenteel op zoek naar nieuwe collega’s die ons team van Partner Managers kunnen versterken.

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor het realiseren van contracten en het maximaliseren van Transavia sales bij onze business partners. Dit zodanig dat gestelde sales- en klanttevredenheidsdoelstellingen worden behaald of beter nog, overtroffen!

Je bent ook actief bezig met het acquireren van nieuwe klanten en het identificeren van nieuwe partners zowel binnen als buiten de reisbranche. Je zet samen met collega’s de team doelstellingen neer en past daarbij Transavia processen en systemen toe, waaronder agile scrum en lean start up.

Je initieert, optimaliseert en onderhoudt (proactief) contact met onze (nieuwe) klanten, het begrijpen van hun strategie en positie in de markt, zowel nationaal als internationaal als onderdeel van je aanpak.

Je ondersteunt en adviseert bij het maken en uitvoeren van de innovatie roadmap voor business partners. Doel hiervan is om processen, en onze way of working (systemen & tooling) verder te vereenvoudigen en maximaal te digitaliseren.

Resultaatgebieden

Het Partner Team is verantwoordelijk voor

  • Het onderhouden en uitbouwen van een (strategisch) partner portfolio passend bij het Transavia merk en de Transavia passagierservaring
  • Een omzet van > 400 mln met een groeidoelstelling in het zakelijke segment, Duitsland en new business (eg middels API, start-ups of andere communities)

Je profiel

  • Je bent in het bezit van een HBO/WO diploma met 3-5 jaar relevante werkervaring.
  • Je bent ondernemend, bouwt en onderhoud netwerken en je hebt ervaring met stakeholder management.
  • Je bent resultaatgericht, je hebt oog voor kansen
  • Je werkt goed samen en tegelijkertijd ben je in staat zelfstandig te opereren.
  • Je hebt aantoonbare affiniteit en ervaring met moderne distributietechnieken (eg API).
  • Je bent in staat om zelfstandig doelen te stellen en bent vriendelijke en besluitvaardig.
  • Je bent gewend budget verantwoordelijk te zijn en beschikt over een stevige dosis overtuigingskracht.
  • Tot slot beheers je Nederlandse en Engelse taal goed in woord en schrift.

Ons aanbod

Bij Transavia bieden we je een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s, waarin veel ruimte is voor jouw loopbaanontwikkeling. Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dat voor deze functie o.a. bestaat uit een marktconform salaris, een eindejaars- en winstuitkering, 26 verlofdagen op fulltime jaarbasis.


De procedure

Ben je nieuwsgierig geworden en sluit je CV sluit aan op ons profiel? Solliciteer dan direct voor deze uitdagende rol door op solliciteren te klikken en je cv en motivatiebrief toe te voegen.


Een antecendentenonderzoek maakt deel uit van de procedure.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Business Development
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden partner, manager, fulltime, commercieel, strategisch

Contactgegevens

Contactpersoon Wendy Spoor

Vestigingsplaats

Solliciteer