Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Partner Support Specialist

Plaatsingsdatum 28-05-2018 Functiecategorie Commercieel - Binnendienst / Te...
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris Functiegroep 8 (2.516,83-3.752,...

Binnen Afdeling Commercie zijn we voor Base Partner op zoek naar een Partner Support Specialist. Het betreft een rol voor 0.8-1.0 FTE.

Base Partner is verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbouwen van een (strategisch) partner portfolio passend bij het Transavia merk en de Transavia passagierservaring.

De functie
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse support van het partner management, waarbij je focus ligt op touroperators. Zo coördineer je alle aan het partner management gerelateerde activiteiten op een operationeel niveau en ondersteun je bij het proces van (seizoens)contracten.

Je bent aanspreekpunt voor de partners en zorgt voor administratieve ondersteuning. Daarnaast zorg je voor de partner managers op regelmatige basis voor overzichten en rapportages met betrekking tot de performance.

Je werkt nauw samen met de Partner Manager, de Data Analist en de Product Developer alsook met medewerkers uit Base Core.

Je profiel

-MBO+ /HBO niveau

-Minimaal 1 jaar werkervaring in een B2B omgeving

-Oplossingsgericht

-Aanpakker

-Oog voor detail

-Commercieel

-Analytisch

-Data gedreven

-Coördineren

-Flexibel

-Initiatief

Ons aanbod

Bij Transavia bieden we je een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s, waarin veel ruimte is voor jouw loopbaanontwikkeling. Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dat voor deze functie o.a. bestaat uit een marktconform salaris, een eindejaars- en winstuitkering, 26 verlofdagen op fulltime jaarbasis en natuurlijk tegen gereduceerd tarief te kunnen vliegen. Deze rol valt in functiegroep 8 (€ 2516,83 - € 3752,57).


De procedure

Ben je nieuwsgierig geworden en sluit je CV sluit aan op ons profiel? Solliciteer dan direct voor deze uitdagende rol door op solliciteren te klikken en je cv en motivatiebrief toe te voegen.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Binnendienst / Telesales / Callcenter
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden partner, support, specialist, base partner

Contactgegevens

Contactpersoon Chi Liu Ho

Vestigingsplaats

Solliciteer