Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Scrum Master

Plaatsingsdatum 06-11-2017 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Functiegroep 10 (€3.018 - €5.00...

Binnen de afdeling ICT zijn wij op zoek naar een fulltime Scrum Master.


In deze functie rapporteer je hiërarchisch aan het Hoofd Projects & Delivery en functioneel aan de Release Train Engineer (RTE).


De functie
In de functie van Scrum Master maak je onderdeel uit van een of meerdere scrum teams; je begeleidt de scrum events en je borgt de kwaliteit van de user stories. Je bent hiermee verantwoordelijk voor de optimale output van de teams.

Dit betekent dat je zorgdraagt voor de oplevering van de user stories door het scrum team en je organiseert en bewaakt het scrum proces. Je organiseert en begeleidt de stand-up’s, de sprint demonstratie, de retrospectives en je neemt deel aan de scrum of scrums.


Daarnaast bereken je de capaciteit van de teams en draag je zorg voor resource planning. Je neemt obstakels (impediments) weg die de oplevering/output van het team bedreigen en je volgt en stuurt op de burn-down-chart, draagt zorg voor het borgen van de continuïteit van het product en je bewaakt de snelheid (velocity) van het team, de kwaliteit van het product (bv. code) en de samenwerking (team atmosphere).


In deze functie stuur je de scrum team leden functioneel aan. Je coacht en ondersteunt het team; je bent een dienend leider die helpt het beste uit de teamleden te halen (samenwerking, zelforganisatie, persoonlijke ontwikkeling), maar je helpt ook diegenen die interacties (stakeholders, solution architect, etc.) hebben met het team.


Tevens acteer je als Scrum Master als agile ambassadeur binnen de organisatie om de agile values, principles en practices te verspreiden en uit te leggen. Hiervoor bewaak je de toepassing van de agile theorie, scope en regels en grijp je in of stuur je bij daar waar nodig.


Consignatiedienst conform de in de CAO vastgelegde condities, kan onderdeel van de functie zijn.


Je profiel
Om deze functie naar behoren te kunnen vervullen beschik je over:

 • HBO-werk en denkniveau
 • minimaal 3 jaar ervaring als (gecertificeerd) scrum master
 • ervaring met software ontwikkeling of project management is een pre.
 • uitstekende kennis van de Engelse taal in woord en geschrift is een vereiste
 • resultaatgericht
 • stressbestendig
 • oplossingsgericht
 • gericht op samenwerking
 • weet anderen te motiveren door je dienend leiderschap
 • een grote mate van overtuigingskracht
 • besluitvaardig
 • analyseren van problemen
 • plannen en organiseren.

Ons Aanbod

Bij Transavia bieden we je een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s, waarin veel ruimte is voor jouw loopbaanontwikkeling. Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dat voor deze functie o.a. bestaat uit een marktconform salaris (functiegroep 10 €3.018 - €5.006), een eindejaars- en winstuitkering, 26 verlofdagen op fulltime jaarbasis.

De procedure
Ben je nieuwsgierig geworden en sluit je CV sluit aan op ons profiel? Solliciteer dan direct voor deze uitdagende rol door op solliciteren te klikken en je cv en motivatiebrief toe te voegen.

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Nicoline van den Bogaerde, te bereiken op tel. 020-604 6128.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Scrum, master, it, agile

Contactgegevens

Contactpersoon Chi Liu Ho

Vestigingsplaats

Solliciteer