Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Senior Medewerker Shared Service Center Accounting

Plaatsingsdatum 29-10-2018 Functiecategorie Administratie: Financieel
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 40 Salaris Functiegroep 7; € 2.371,65 - € ...

De afdeling

Ben jij op zoek naar een baan met verantwoordelijkheid bij een luchtvaartmaatschappij met ambitie? Binnen het team Sales en Traffic Accounting hebben wij momenteel een vacature voor de rol van Senior Medewerk(st)er. Het betreft een fulltime dienstverband dat wij graag op korte termijn willen invullen. De afdeling Shared Service Center Accounting bestaat uit een tweetal afdelingen: Sales & Traffic Accounting en Financial Accounting.

De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor een divers pakket aan financieel-administratieve werkzaamheden.

Je werkzaamheden bestaan o.a. het analyseren en maken van specificaties en reconciliaties. Je zorgt voor de controle van de informatie voordat deze wordt verwerkt. Daarnaast verzorg je de maandelijkse afstemming met externe partijen en de eindafrekening met de touroperators aan het einde van het seizoen.

Als eerste aanspreekpunt ben je een belangrijke schakel in de samenwerking met de business units en opzoek naar verbeteringen. Je herkent bij (nieuwe) commerciële ontwikkelingen de afhankelijkheden met de administratieve processen. Je gaat namens Accounting deelnemen in deze projecten om de financiële effecten te borgen.

Als Senior ben je het eerste aanspreekpunt voor de overige medewerkers binnen de afdeling.

Je profiel

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en over een relevant diploma (bijvoorbeeld SPD/MBA)
  • Je hebt drie-vijf jaar relevante werkervaring in de financiële administratie.
  • Je bent een teamplayer, communiceert open en direct.
  • Je beschikt over een goed ontwikkeld cijfermatig inzicht, bent klantgericht, accuraat, kritisch en toont initiatief.


Ons aanbod

Bij Transavia bieden we je een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s, waarin veel ruimte is voor jouw loopbaanontwikkeling. Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dat voor deze functie o.a. bestaat uit een marktconform salaris (functiegroep 7; € 2.371,65 - € 3.308,72), een eindejaars- en winstuitkeringe en 26 verlofdagen op fulltime jaarbasis. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief te kunnen vliegen.

Procedure

Welkom, wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten! Ben jij de Senior Medewerk(st)er Shared Service Center Accounting die wij zoeken en kom je onze vloot versterken? Solliciteer dan direct via onderstaande button en voeg je motivatie en cv toe. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Andre Waque, Teamleider Sales en Traffic Accounting via het telefoonnummer 06-18196689.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Administratie: Financieel
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Senior medewerker administratie

Contactgegevens

Contactpersoon Wendy Spoor

Vestigingsplaats

Solliciteer