Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Stage Content Creator

Plaatsingsdatum 08-11-2018 Functiecategorie E-Commerce / Search Engine Mark...
Standplaats Schiphol-Oost Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 40 Salaris Stagevergoeding
Binnen de inhouse content productie studio van Transavia, Transavia Studios, zijn wij op zoek naar een Content Creator die ons komt ondersteunen bij de productie van content. Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in een zeer beweeglijke omgeving, dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!


De functie
Als Content Creator ben je werkzaam op de studio van Transavia. Samen met de Content Specialisten houd jij je bezig video editing, filmen, de creatie van social media posts, het meedenken over creatieve concepten en het ondersteunen van de creatiefste afdeling van Transavia! Je mag je volledig uitleven op het filmen en editen van video’s met verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan YouTube web series, campagne video’s, productfotografie, filmen op locatie, maar ook interne video’s zoals een cockpit training. Deze diversiteit geeft jou alle kans om met een creatieve insteek jouw steentje bij te dragen aan het online gezicht van Transavia.

Met de content inspireer jij onze passagiers om van hun reis een prachtige reis te maken, waar wij als Transavia graag bij helpen. Het gaat hierbij niet om boeken, boeken, boeken, maar juist om de beleving. Als ware storyteller neem jij (potentiële) klanten mee in een visuele reis vol verhalen, inspiratie en – natuurlijk - onze passie voor het vliegen met de klant. Daarnaast zal je deelnemen aan het wekelijkse content overleg met alle Content Specialisten. Hierdoor kun je nog breder kennis opdoen in communicatie naar (potentiële) klanten. We zijn daarom op zoek naar een creatieve duizendpoot die alle kansen met beide handen aangrijpt.

Je profiel

 • Jij bent een 3e of 4e jaars HBO/WO student in de richting kunst/media/entertainment
 • Je hebt passie voor content en video
 • Je bent een kritische denker en storyteller
 • Je houdt ervan om in een team te werken en hebt oog voor detail
 • Je bent in voor een grapje
 • Je hebt ervaring met Adobe Creative Suite/Cloud
 • Je hebt ervaring met Photoshop, Illustrator, Premiere en After Effects
 • Je weet elke keer een nieuwe invalshoek te vinden je denkt niet in problemen
 • Je bent dé creative superstar of the future
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must
 • Ervaring met Final Cut Pro is een pré

 

Ons aanbod
Wij bieden je een leerzame meewerkstage in een jong, enthousiast en gevarieerd team! De stageplek is uitdagend en je krijgt de ruimte om je eigen ideeën uit te werken. Het betreft een meewerkstage van bij voorkeur minimaal 20 weken, je begint zo snel mogelijk. Je ontvangt een stagevergoeding.


De procedure
Ben jij de Content Creator die wij zoeken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatie te uploaden. We ontvangen jouw sollicitatie graag voor voor 1 december 2018. We zijn heel erg benieuwd wie ons team wil komen versterken en dus kun je snel een reactie van ons verwachten!

 

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) E-Commerce / Search Engine Marketing & Optimisation
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden stage content

Contactgegevens

Contactpersoon Wendy Spoor

Vestigingsplaats

Solliciteer