Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Stage Contentkoning(in)

Plaatsingsdatum 12-06-2018 Functiecategorie E-Commerce / Search Engine Mark...
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 40 Salaris -

Stage: Contentkoning(in)


De functie

Binnen het contentteam van Transavia zijn wij op zoek naar een echte contentkoning(in) die de kriebels krijgt van spelfouten en voor wie het creëren van toffe content een piece of cake is. Herken jij jezelf hierin? En ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame meewerkstage in een zeer beweeglijke omgeving? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Als contentkoning(in) ben je werkzaam binnen team Acquisitie. Jouw werkzaamheden bestaan onder meer uit het schrijven van creatieve teksten, bijvoorbeeld voor een nieuwsbrief over de mooiste eilanden van Europa. Je houdt je bezig met het creëren van landingspagina’s over onder andere de must-sees in Barcelona, inclusief bijpassend beeld. Ook het updaten van de contentkalender en het bijhouden van de resultaten van de door jou gemaakte content behoren tot je takenpakket. Je zal daarnaast veel gaan schakelen met stakeholders. Jouw content is straks niet alleen zichtbaar voor onze Nederlandse markt, maar ook voor de Italiaanse markt!


Dit ben jij!

  • Je bent een 3e of 4e jaars HBO/WO student
  • Je schrijft vlotte teksten
  • Je hebt oog voor fotografie
  • Je bent flexibel en assertief
  • Je houdt ervan om in een team te werken
  • Je weet elke keer een nieuwe invalshoek te vinden
  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je hebt basiskennis van Photoshop

Ons aanbod

Wij bieden je een leerzame meewerkstage in een jong, enthousiast en gevarieerd team! De stageplek is uitdagend en je krijgt de ruimte om je eigen ideeën uit te werken. Het betreft een meewerkstage van bij voorkeur minimaal 20 weken, vanaf september 2018. Je ontvangt een stagevergoeding.

De organisatie

Transavia is een van de luchtvaartmaatschappijen in de AIR FRANCE KLM Group. We vliegen naar meer dan 110 bestemmingen die zich bevinden in Europa en Noord-Afrika. Met 50 jaar ervaring zijn wij de best betaalbare en meest toegankelijke luchtvaartmaatschappij van Europa. Transavia hecht veel waarde aan vriendelijkheid, gastvrijheid, service en digitale dienstverlening. Dit doen wij onder een hele brede doelgroep, zowel de vakantie- als de zakelijke reiziger kan bij ons terecht. Jaarlijks vervoeren wij 10 miljoen passagiers vanaf onze verschillende standplaatsen in Europa!

De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door enthousiaste en ambitieuze medewerkers met een groen hart! Iedere dag werken verschillende afdelingen met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen: een optimale beleving voor de passagier. Wij bieden je een professionele, maar toch informele, dynamische omgeving waar plezier, uitdaging en groei centraal staan. Jouw succes is ons succes!


De procedure

Ben jij de contentkoning(in) die wij zoeken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatie te uploaden. We ontvangen jouw sollicitatie graag uiterlijk op 1 juli 2018. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) E-Commerce / Search Engine Marketing & Optimisation
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden stage content

Contactgegevens

Contactpersoon Wendy Spoor

Vestigingsplaats

Solliciteer