Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Stage Digital Marketing

Plaatsingsdatum 12-06-2018 Functiecategorie E-Commerce / Search Engine Mark...
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 40 Salaris -
Gezocht: Stagiair(e) digital marketing bij Transavia


De functie

Als Stagiair(e) online marketing ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning aan de afdeling Direct marketing in de dagelijkse werkzaamheden. Wij bieden een meewerkstage aan voor een periode van 20 weken vanaf september 2018 voor vijf dagen per week. Mocht je al in de zomer kunnen beginnen dan ben je ook van harte welkom.

De afdeling Direct marketing valt onder de afdeling Commercie en is verantwoordelijk voor alle omzet die direct via de website binnenkomt. In Nederland maar ook in o.a. Italië, Portugal en Spanje. De afdeling Direct marketing houdt zich bezig met de dagelijkse aansturing en onderhoud van alle online kanalen; website, mobile, e-mail, affiliate, search, display en social.

Tijdens je stage draai je mee in het cross channel en marketing automation team, dat pas net is opgestart. Het doel van dit team is om de boodschap richting de klant kanaal overkoepelend te laten plaats vinden met altijd een relevante boodschap in de juiste context. Je beweegt je tussen verschillende afdelingen en stemt constant af met stakeholders over lopende projecten en je bent een echte spin in het web als het om cross channel marketing gaat.

Hiernaast ondersteun je het direct marketing team bij het maken en executeren van marketingplannen voor verschillende airports die bij ons een marketingpakket inkopen. Je stelt constant nieuwe marketingplannen op en zorgt dat de werkzaamheden binnen het team belegd worden. Aan het eind van de periode maak je een eind evaluatie en stuur je dit door aan de desbetreffende airport.


Dit ben jij!

Om als Stagiair(e) bij Transavia aan de slag te kunnen dien je te beschikken over onder andere de volgende eigenschappen:

  • Je volgt een HBO/WO opleiding in de richting (Digital) Marketing of Communicatie of andere soortgelijke opleidingen
  • Je bent in staat zelfstandig te werken
  • Je hebt een teamgerichte instelling
  • Je beschikt over analytisch inzicht
  • Je bent flexibel en assertief
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bent Creatieve duizendpoot
  • Je bent sterk in project- en procesmanagement
  • Je hebt Affiniteit met travel en digitale marketing

Ons aanbod
Wij bieden je een uitdagende meewerkstage van 20 weken in een enthousiast en jong team. Je ontvangt een stagevergoeding.


Over Transavia

Transavia, onderdeel van de AIR FRANCE KLM Groep, verzorgt lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 110 bestemmingen, met name in Europa en Noord Afrika. Met bijna 50 jaar ervaring zijn wij de best betaalbare en meest toegankelijke luchtvaartmaatschappij van Europa, die veel belang hecht aan vriendelijkheid, gastvrijheid, service en digitale dienstverlening. Wij bieden voor zowel de vakantie- als de zakelijke reiziger een aantrekkelijke basisprijs met additionele (betaalde) producten en diensten. Jaarlijks vervoeren wij 10 miljoen passagiers en opereren wij met een jonge, milieuvriendelijke vloot vanuit Nederland vanaf Amsterdam, Rotterdam/Den Haag, Eindhoven en Groningen en vanuit Frankrijk vanaf Parijs, Nantes, Lyon, Straatsburg en Lille.

De sfeer in onze organisatie kenmerkt zich door bevlogen en ambitieuze medewerkers. Iedere dag opnieuw werken wij nauw samen met elkaar om het beste resultaat voor onze passagiers neer te zetten. Wij bieden je een professionele, dynamische omgeving waar plezier, uitdaging en groei centraal staan en waarbij jouw succes ons succes is.


De procedure

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waar je bezig gaat zijn met next level digital marketing? Dan zien we je motivatie en CV graag tegemoet!

Je kunt je sollicitatie versturen door op solliciteren te klikken en je CV en motivatiebrief toe te voegen. Solliciteren kan t/m 1 juli 2018.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) E-Commerce / Search Engine Marketing & Optimisation
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden stage, digital, marketing

Contactgegevens

Contactpersoon Wendy Spoor

Vestigingsplaats

Solliciteer