Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Stage Social Media Held(in)

Plaatsingsdatum 12-06-2018 Functiecategorie E-Commerce / Search Engine Mark...
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 40 Salaris -

Stage: Social Media Held(in)

De functie

Binnen het content team van Transavia zijn wij op zoek naar eensocial media held(in). Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in een zeer beweeglijke omgeving, dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Alssocial media held(in)ben je werkzaam binnen het content team. Samen met de contentspecialisten houd jij je bezig met de content en campagnes op alle socialmediakanalen van Transavia. Dit betekent dat jouw content te zien is in Nederland, Duitsland, Italië en de rest van Europa. Je werkt samen met lokale reclamebureaus en denkt mee over de content- en campagnestrategie.

Verder neem je deel aan het wekelijkse content- en socialmediaoverleg. In deze meetings zit je samen met verschillende content-, communicatie- en campagnespecialisten. Hierdoor kun je nog meer kennis opdoen in content en social media.

Naast je dagelijkse werkzaamheden krijg je ook eigen projecten. Hier heb je zelf natuurlijk ook een stem in. Ben jij bijvoorbeeld degene die helemaal in ons YouTubekanaal duikt, of degene die de volgende livevideo op Facebook opzet?

Dit ben jij!

  • Jij bent een 3e of 4e jaars HBO/WO student
  • Je hebt passie voor content en social media
  • Je pakt kansen met beide handen aan
  • Je bent creatief en eigenzinnig
  • Je weet elke keer een nieuwe invalshoek te vinden je denkt niet in problemen
  • Je beschikt over een goede dosis humor en je krijgt dingen gedaan
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must

De organisatie

Transavia is een van de luchtvaartmaatschappijen in de AIR FRANCE KLM Group. We vliegen naar meer dan 110 bestemmingen die zich bevinden in Europa en Noord-Afrika. Met 50 jaar ervaring zijn wij de best betaalbare en meest toegankelijke luchtvaartmaatschappij van Europa. Transavia hecht veel waarde aan vriendelijkheid, gastvrijheid, service en digitale dienstverlening. Dit doen wij onder een hele brede doelgroep, zowel de vakantie- als de zakelijke reiziger kan bij ons terecht. Jaarlijks vervoeren wij 10 miljoen passagiers vanaf onze verschillende standplaatsen in Europa!

De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door enthousiaste en ambitieuze medewerkers met een groen hart! Iedere dag werken verschillende afdelingen met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen: een optimale beleving voor de passagier. Wij bieden je een professionele, maar toch informele, dynamische omgeving waar plezier, uitdaging en groei centraal staan. Jouw succes is ons succes!


Ons aanbod

Wij bieden je een leerzame meewerkstage in een jong, enthousiast en gevarieerd team! De stageplek is uitdagend en je krijgt de ruimte om je eigen ideeën uit te werken. Het betreft een meewerkstage van bij voorkeur minimaal 20 weken, vanaf 1 september 2018. Je ontvangt een stagevergoeding.

De procedure

Ben jij de social media held(in)die wij zoeken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatie te uploaden. Je kunt je sollicitatie uiterlijk 1 juli 2018 insturen. Wij zijn heel erg benieuwd wie ons toffe team wil komen versterken en dus kun je snel een reactie van ons verwachten!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) E-Commerce / Search Engine Marketing & Optimisation
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden stage social media

Contactgegevens

Contactpersoon Wendy Spoor

Vestigingsplaats

Solliciteer