Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Stagiair Business Control

Plaatsingsdatum 22-12-2017 Functiecategorie Accountancy / Controlling / Fis...
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Stagiair/ Student
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Stage
Uren 40 Salaris -

Transavia, onderdeel van de AIR FRANCE KLM Groep, verzorgt lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 110 bestemmingen, met name in Europa en Noord-Afrika. Met meer dan 50 jaar ervaring hechten wij veel belang aan vriendelijkheid, gastvrijheid, service en uitstekende digitale dienstverlening. Wij bieden voor zowel de vakantie- als de zakelijke reiziger een aantrekkelijke basisprijs met additionele (betaalde) producten en diensten.

Jaarlijks vervoeren wij ruim 10 miljoen passagiers met een jonge, milieuvriendelijke vloot vanuit Nederland vanaf Amsterdam, Rotterdam/Den Haag en Eindhoven en vanuit Frankrijk vanaf Parijs, Nantes en Lyon.

De sfeer in onze organisatie kenmerkt zich door bevlogen en ambitieuze medewerkers. Iedere dag opnieuw werken wij nauw samen met elkaar om het beste resultaat voor onze passagiers neer te zetten. Wij bieden je een professionele, dynamische omgeving waar plezier, uitdaging en groei centraal staan en waarbij jouw succes ons succes is.

De afdeling

De afdeling Controlling & Reporting is onderdeel van de financiële organisatie. De controllers binnen de afdeling hebben elk hun eigen aandachtsgebied binnen commercie of operations.

In verband met de implementatie van IFRS 16 hebben wij een stage-opdracht geformuleerd. IFRS 16 heeft impact op het accounting en reporting beleid met betrekking tot operating leased assets waaronder onze vloot.

Opdracht omschrijving

De opdracht betreft de implementatie van IFRS 16. Hiervoor zijn reeds calculatiemodellen ontwikkeld. Jij ondersteunt bij de implementatie middels:

-Controle en verbetering van de gebruikte modellen.

-De vertaling van de impact naar het grootboek, dus de vertaalslag vanuit de calculatiemodellen naar journaalposten kunnen maken en deze kunnen uitleggen.

-Analyse van de gevolgen van de overgang naar IFRS 16 voor:

Vloot (lease Rentals)

Onderhoud van de vloot

Overige leases.

Verder kan je ook ondersteunen bij algemene controlling werkzaamheden (management rapportage, assisteren bij business cases, maandafsluiting e.d.).

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een energieke en ambitieuze kandidaat die de kernwaarden van Transavia (vriendelijk, daadkrachtig, bevlogen en verantwoordelijk) belichaamt. Je volgt een WO-opleiding in een relevante richting (bedrijfseconomie/accounting/controlling).

Je denkt mee en vooruit, en bent cijfermatig, modelmatig en analytisch zeer sterk. Je bent boekhoudkundig goed onderlegd. Daarnaast toon je initiatief en ben je resultaatgericht. Je kunt je analyses omzetten in presentaties en rapportages.

Ons aanbod
Bij Transavia bieden we je een interessante en inhoudelijke opdracht in een dynamische, open en agile werkomgeving met enthousiaste collega’s.

De procedure

Als je interesse hebt in deze uitdagende opdracht, en je CV sluit aan op ons profiel, dan ontvangen wij graag je sollicitatie. Je kunt solliciteren via de onderstaande sollicitatiebutton

Een antecedentenonderzoek maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Accountancy / Controlling / Fiscaal
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Stagiair Business Control

Contactgegevens

Contactpersoon Roosmarijn van Zessen

Vestigingsplaats

Solliciteer