Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Stagiair Communicatie/ PR Held(in)

Plaatsingsdatum 24-10-2017 Functiecategorie Communicatie / PR
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Stagiair/ Student
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 40 Salaris -

De functie

Binnen het communicatieteam van Transavia zijn we op zoek naar een communicatie Held(in) die ons komt ondersteunen met communicatie, PR en media. Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame stage in een zeer beweeglijke omgeving, dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Als Communicatie Held(in) werk je als volwaardig teamlid mee aan het creëren en realiseren van externe communicatie ter versterking van de reputatie van Transavia. Je zorgt er samen met de Communicatie Specialist Corporate/ Woordvoerder voor dat Transavia positief in het nieuws komt. Je verzamelt achtergrondinformatie voor persvragen, schrijft en verstuurt persberichten. Bovendien ga je aan de slag met het vernieuwen van onze corporate website en volg je continue online en offline media, zodat we in kunnen springen op actuele thema’s.

Dit ben jij!

-Jij bent een 3e of 4e jaars HBO/WO student.

-Je hebt passie voor communicatie, PR en reputatie.

-Je pakt kansen met beide handen aan.

-Je bent een kritische denker en netwerker.

-Je bent flexibel en kunt snel schakelen.

-Je houdt ervan om in een team te werken en hebt oog voor detail.

-Je weet elke keer een nieuwe invalshoek te vinden; je denkt in mogelijkheden!

-Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must.

Dit zijn wij!

Transavia verzorgt al ruim 50 jaar vluchten naar meer dan 110 bestemmingen, met name in Europa en Noord Afrika. Het is de meest toegankelijke budgetluchtvaartmaatschappij van Europa, leidend in gastvrijheid, service en digitale dienstverlening. We bieden voor zowel de vakantie- als de zakelijke reiziger een aantrekkelijke basis ticketprijs met additionele (betaalde) producten en diensten. Transavia vervoert per jaar 13 miljoen passagiers en met jonge, milieuvriendelijke vliegtuigen. Transavia biedt vluchten aan vanaf zes bases; vanuit Nederland vanaf Amsterdam, Rotterdam/Den Haag en Eindhoven. Vanuit Frankrijk vanaf Parijs, Nantes en Lyon.

De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door enthousiaste en ambitieuze medewerkers met een groen hart! Iedere dag werken verschillende afdelingen met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen: een optimale beleving voor de passagier. Wij bieden je een professionele, maar toch informele, dynamische omgeving waar plezier, uitdaging en groei centraal staan. Jouw succes is ons succes!

Ons aanbod

Wij bieden je een leerzame stage waar je ervaring kunt opdoen met communicatie, PR en woordvoering. De stageplek is uitdagend en je krijgt de ruimte om je eigen ideeën uit te werken. Het betreft een meewerkstage van bij voorkeur minimaal 20 weken, vanaf februari 2018. Je ontvangt een stagevergoeding.

De procedure

Ben jij de Communicatie Held(in) die wij zoeken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatie te uploaden. We ontvangen jouw sollicitatie graag voor xxxx. We zijn heel erg benieuwd wie ons team wil komen versterken en dus kun je snel een reactie van ons verwachten!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Communicatie / PR
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Stagiair, PR, Communicatie

Contactgegevens

Contactpersoon Roosmarijn van Zessen

Vestigingsplaats

Solliciteer