Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Stagiair Content Commercie

Plaatsingsdatum 30-11-2017 Functiecategorie Communicatie / PR
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 40 Salaris -

De functie

Bij Transavia zijn wij op zoek naar een Contentheld(in) die ons komt ondersteunen bij het creëren van content voor onze (potentiële) passagiers. Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame meewerkstage in een zeer beweeglijke omgeving, dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Als Contentheld(in)ben je werkzaam binnen team Acquisitie. Samen met de Content- en Campagne Specialisten houd jij je bezig met de communicatie richting onze (potentiële) passagiers. Denk bijvoorbeeld aan nieuwsbrieven, landingspagina’s, social media advertenties en video’s. Dit betekent dat je veel creatieve teksten zal gaan schrijven, op zoek gaat naar beeldmateriaal en je daarnaast veel zal schakelen met stakeholders.

Dit ben jij!

Jij bent een 3e of 4e jaars HBO/WO student.

Je hebt een grote passie voor teksten schrijven en reizen.

Je bent creatief en hebt ervaring met Photoshop.

Je pakt kansen met beide handen aan.

Je bent een kritische denker en storyteller.

Je houdt ervan om in een team te werken en hebt oog voor detail.

Je weet elke keer een nieuwe invalshoek te vinden.

Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must!

De organisatie

Transavia is een van de luchtvaartmaatschappijen in de AIR FRANCE KLM Group. We vliegen naar meer dan 110 bestemmingen die zich bevinden in Europa en Noord-Afrika. Met 50 jaar ervaring zijn wij de best betaalbare en meest toegankelijke luchtvaartmaatschappij van Europa. Transavia hecht veel waarde aan vriendelijkheid, gastvrijheid, service en digitale dienstverlening. Dit doen wij onder een hele brede doelgroep, zowel de vakantie- als de zakelijke reiziger kan bij ons terecht. Jaarlijks vervoeren wij 10 miljoen passagiers vanaf onze verschillende standplaatsen in Europa!

De sfeer in de organisatie kenmerkt zich door enthousiaste en ambitieuze medewerkers met een groen hart! Iedere dag werken verschillende afdelingen met elkaar samen om een gemeenschappelijk doel te behalen: een optimale beleving voor de passagier. Wij bieden je een professionele, maar toch informele, dynamische omgeving waar plezier, uitdaging en groei centraal staan. Jouw succes is ons succes!

Ons aanbod

Wij bieden je een leerzame meewerkstage in een jong, enthousiast en gevarieerd team! De stageplek is uitdagend en je krijgt de ruimte om je eigen ideeën uit te werken. Het betreft een meewerkstage van bij voorkeur minimaal 20 weken, vanaf februari/maart 2018. Je ontvangt een stagevergoeding.

De procedure

Ben jij de Contentheld(in) die wij zoeken? Solliciteer dan direct door je CV en motivatie te uploaden. We ontvangen jouw sollicitatie graag voor 25 december 2017. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Communicatie / PR
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Content, Commercie, Stagiair

Contactgegevens

Contactpersoon Roosmarijn van Zessen

Vestigingsplaats

Solliciteer