Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Stagiair Fares & Schedules Distribution

Plaatsingsdatum 26-02-2018 Functiecategorie Horeca / Toerisme / Recreatie
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Stagiair/ Student
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Stage
Uren 40 Salaris -
De organisatie

Transavia, onderdeel van de AIR FRANCE KLM Groep, verzorgt lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 110 bestemmingen, met name in Europa en Noord-Afrika. Met meer dan 50 jaar ervaring hechten wij veel belang aan vriendelijkheid, gastvrijheid, service en uitstekende digitale dienstverlening. Wij bieden voor zowel de vakantie- als de zakelijke reiziger een aantrekkelijke basisprijs met additionele (betaalde) producten en diensten.

Jaarlijks vervoeren wij ruim 10 miljoen passagiers met een jonge, milieuvriendelijke vloot vanuit Nederland vanaf Amsterdam, Rotterdam/Den Haag, Eindhoven en vanuit Frankrijk vanaf Parijs, Nantes en Lyon.

De sfeer in onze organisatie kenmerkt zich door bevlogen en ambitieuze medewerkers. Iedere dag opnieuw werken wij nauw samen met elkaar om het beste resultaat voor onze passagiers neer te zetten. Wij bieden je een professionele, dynamische omgeving waar plezier, uitdaging en groei centraal staan en waarbij jouw succes ons succes is.

De functie

Voor ons team Fares & Schedules Distribution zijn wij op zoek naar een enthousiaste en nauwkeurige stagiair die ons komt ondersteunen. Ben jij op zoek naar een uitdagende en leerzame meewerkstage in een dynamische omgeving? Dan zijn wij misschien wel op zoek naar jou!

Samen met het team houd jij je bezig met het laden, publiceren, distribueren en beheren van vluchtschema’s, tarieven, fees, taxen, voorwaarden etc. in het verkoopsysteem en externe systemen. Door deze werkzaamheden is er veel contact met de afdelingen Revenue Management en Planning & Scheduling in Nederland en met Transavia Frankrijk.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat. De kernwaarden van Transavia (vriendelijk, daadkrachtig, bevlogen en verantwoordelijk) heb jij hoog in het vaandel staan. Jij bent een 3e of 4e jaars MBO niveau 4 student die nauwkeurig kan werken. Je werkt graag in teamverband maar kan ook goed zelfstandig uit de voeten.

Een uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal is een must!

Ons aanbod

Wij bieden je een leerzame meewerkstage in een enthousiast team. Het betreft een meewerkstage van bij voorkeur minimaal 20 weken. Je ontvangt een stagevergoeding.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Horeca / Toerisme / Recreatie
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Stagiair Fars & Schedules Distribution

Contactgegevens

Contactpersoon Roosmarijn van Zessen

Vestigingsplaats

Solliciteer