Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Stagiair Safety & Quality Assurance

Plaatsingsdatum 03-05-2018 Functiecategorie Bouw - Engineering
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Student/Trainee
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 40 Salaris -
De organisatie

Transavia, onderdeel van de AIR FRANCE KLM Groep, verzorgt lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 110 bestemmingen, met name in Europa en Noord Afrika. Met bijna 50 jaar ervaring zijn wij de best betaalbare en meest toegankelijke luchtvaartmaatschappij van Europa, die veel belang hecht aan vriendelijkheid, gastvrijheid, service en digitale dienstverlening. Wij bieden voor zowel de vakantie- als de zakelijke reiziger een aantrekkelijke basisprijs met additionele (betaalde) producten en diensten. Jaarlijks vervoeren wij 10 miljoen passagiers en opereren wij met een jonge, milieuvriendelijke vloot vanuit Nederland vanaf Amsterdam, Rotterdam/Den Haag, Eindhoven en Groningen Ook vliegen wij vanuit Frankrijk vanaf Parijs, Nantes, Lyon, Straatsburg en Lille.  De sfeer in onze organisatie kenmerkt zich door bevlogen en ambitieuze medewerkers. Iedere dag opnieuw werken wij nauw samen met elkaar om het beste resultaat voor onze passagiers neer te zetten. Wij bieden je een professionele, dynamische omgeving waar plezier, uitdaging en groei centraal staan en waarbij jouw succes ons succes is.

De functie

Voor de afdeling Safety & Quality Assurance zijn wij op zoek naar een stagiair.

Het gaat om een fulltime meewerkstage (40 uur per week) voor de periode van half augustus 2018 tot en met januari 2019. In deze stage zul je veel bezig zijn met het verwerken van Safety Reports uit de organisatie, en de analyse van vluchtgegevens en Safety Reports. Daarnaast zal er een individuele opdracht geformuleerd worden. Natuurlijk kan het zo zijn dat je tijdens de stageperiode bij andere taken of projecten betrokken wordt.

Je profiel

Wij zoeken een 3e jaars HBO/WO-stagiair van een technische of operationele opleiding, in een luchtvaart richting, die graag een meewerkstage wil doen waarin hard wordt gewerkt en je dus ook veel kunt leren! Als je al ervaring hebt met safety, dan is dat een pluspunt. Affiniteit met analyse/statistiek en Excel is een voorwaarde.

Het is belangrijk dat je zowel in teamverband als zelfstandig goed kunt werken, goede communicatievaardigheden hebt in zowel het Nederlands als Engels, en dat je enthousiast en leergierig bent.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende meewerkstage in een enthousiast team. Je ontvangt een stagevergoeding.

De procedure

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage, dan zien we je motivatie en CV graag tegemoet! Je kunt je sollicitatie versturen door op solliciteren te klikken en je CV en motivatiebrief toe te voegen. Begin december zullen er sollicitatie gesprekken plaatsvinden.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Bouw - Engineering
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Stagiair, Safety & Quality, Engineering

Contactgegevens

Contactpersoon Roosmarijn van Zessen

Vestigingsplaats

Solliciteer