Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Stagiair Safety & Quality

Plaatsingsdatum 08-11-2018 Functiecategorie Horeca / Toerisme / Recreatie
Standplaats Schiphol-Oost Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 0 Salaris -

Voor de afdeling Safety & Quality Assurance zijn wij op zoek naar een stagiair.

Het gaat om een fulltime meewerkstage (40 uur per week) voor de periode van 1 februari 2019 tot en met 1 juli 2019. In deze stage zul je veel bezig zijn met de invoer en het verwerken van Safety Reports uit de organisatie, en de analyse van vluchtgegevens en Safety Reports. Daarnaast zal er een individuele opdracht geformuleerd worden. Natuurlijk kan het zo zijn dat je tijdens de stageperiode bij andere taken of projecten betrokken wordt.

Je profiel

Wij zoeken een 3e jaars HBO/WO-stagiair van een technische of operationele opleiding, bij voorkeur in een luchtvaart richting, die graag een meewerkstage wil doen waarin hard wordt gewerkt en je dus ook veel kunt leren! Als je al ervaring hebt met safety, dan is dat een pluspunt. Affiniteit met analyse/statistiek en Excel is een voorwaarde.

Het is belangrijk dat je zowel in teamverband als zelfstandig goed kunt werken, goede communicatievaardigheden hebt in zowel het Nederlands als Engels, en dat je enthousiast en leergierig bent.


Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende meewerkstage in een enthousiast team. Je ontvangt een stagevergoeding.

De procedure

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage, dan zien we je motivatie en CV graag tegemoet! Je kunt je sollicitatie versturen door op solliciteren te klikken en je CV en motivatiebrief toe te voegen. Begin december zullen er sollicitatie gesprekken plaatsvinden.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Horeca / Toerisme / Recreatie
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden safety & quality

Contactgegevens

Contactpersoon Wendy Spoor

Vestigingsplaats

Solliciteer