Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Strategisch Partner Manager

Plaatsingsdatum 01-10-2018 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Professional
Opleidingsniveau WO / PhD Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris Functiegroep 10 (€3.108,93 - €5...

De sfeer in onze organisatie kenmerkt zich door bevlogen, verantwoordelijke, daadkrachtige en vriendelijke medewerkers. Iedere dag opnieuw werken wij nauw samen met elkaar voor het beste resultaat. Wij bieden je een dynamische omgeving waar uitdaging en groei centraal staan.

Binnen onze afdeling Commercie werken we in multidisciplinaire, zelforganiserende teams, rondom verschillende fases van onze klantreis. Binnen onze commerciële organisatie zijn wij momenteel op zoek naar een nieuwe collega die als Strategisch Partner Manager ons team komt versterken. We bedienen meerdere type klantsegementen (bijvoorbeeld vakantie, zakelijk en groepen) via verschillende kanalen (bulkafname, API, partner portal, etc) voor de afname van tickets en ancillaries. In het gehele Partner Team werken we aan het onderhouden van relaties met de klanten, het optimaliseren van het rendement van de kanalen, het uitbreiden van het klantenportfolio en het werken aan nieuwe proposities. Deze activiteit is volop in ontwikkeling en biedt vele kansen voor een Strategisch Partner Manager.

Het (op termijn) combineren van deze rol met bijvoorbeeld het coachen van een zelforganiserend team, behoort tot de mogelijkheden.

De rol
In deze rol ben je verantwoordelijk voor het realiseren van contracten en het maximaliseren van Transavia sales bij onze business partners. Dit zodanig dat gestelde sales- en klanttevredenheidsdoelstellingen worden behaald of beter nog, overtroffen!

Je initieert, optimaliseert en onderhoudt contact met onze business partners. Je bent sensitief en begrijpt hun product en positionering in de markt. Je ondersteunt, adviseert en participeert bij het ontwerpen en implementeren van verscheidene verbeteringen in het partnerlandschap. Je gaat aan de slag met het uitwerken, pitchen en lanceren van nieuwe proposities. Dat kan gaan over nieuwe ancillaries, nieuwe business modellen, nieuwe kanalen of andere manieren om het Transavia product te verkopen. De komende jaren zullen zich meerdere mogelijkheden gaan voordoen, waarin jij het verschil kunt gaan maken.

Je hebt een netwerk met potentiële nieuwe partners, je hebt affiniteit met digitale ontwikkelingen en je hebt een sterke implementatiekracht. Je neemt geen genoegen met hoe het ooit was, voelt vooral de energie van hoe het gaat worden. Je mengt je makkelijk in nieuwe situaties en overziet altijd het grotere geheel.

Je zet samen met collega’s de team doelstellingen neer en past daarbij Transavia processen en systemen toe, waaronder agile scrum en lean start up.

Resultaatgebieden

Het Partner Team is verantwoordelijk voor onderhouden en uitbouwen van een (strategisch) partner portfolio passend bij het Transavia merk en de Transavia passagierservaring. Dit vertegenwoordigt een omzet van > 400 mln met een groeidoelstelling.

Je profiel

 • Je bent in het bezit van een HBO/WO diploma met 5+ jaar relevante werkervaring.
 • Je bent ondernemend, bouwt en onderhoudt netwerken en je hebt ervaring met stakeholder management.
 • Je bent resultaatgericht, daadkrachtig, besluitvaardig en je hebt oog voor kansen
 • Je werkt goed samen en tegelijkertijd ben je in staat zelfstandig te opereren.
 • Je hebt aantoonbare affiniteit en ervaring met moderne distributietechnieken (bv API).
 • Je bent vriendelijke en een natuurlijke verbinder
 • Je beschikt over een stevige dosis overtuigingskracht.
 • Je hebt conceptueel denkvermogen
 • Je beschikt over implementatiekracht
 • Je voelt je verbonden met ontwikkelingen op het gebied van digitalisering
 • Je hebt relevante ervaring op het gebied van (indirect) sales en bij voorkeur ervaring in de reissector
 • Tot slot beheers je Nederlandse en Engelse taal goed in woord en schrift

 

Ons aanbod

Bij Transavia bieden we je een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s, waarin ruimte is voor jouw loopbaanontwikkeling. Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dat voor deze functie o.a. bestaat uit een marktconform salaris (deze rol valt in functiegroep 10; €3.108,93 - €5.156,18), een eindejaar- en winstuitkering, 26 verlofdagen op fulltime jaarbasis.

De procedure

Ben je nieuwsgierig geworden en sluit je CV sluit aan op ons profiel? Solliciteer dan direct voor deze uitdagende rol door op solliciteren te klikken en je cv en motivatiebrief toe te voegen.

Een persoonlijke waarden-onderzoek en een antecedentenonderzoek maakt deel uit van de procedure.

Voor vragen kun je contact opnemen met Emmely van ‘t Hof, Partner Manager op telefoonnummer 0651008364

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden strategisch, partner, manager, commercieel, business to business

Contactgegevens

Contactpersoon Wendy Spoor

Vestigingsplaats

Solliciteer