Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: System Engineer - Avionics

Plaatsingsdatum 07-11-2017 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 40 Salaris Functiegroep 9 (€2.593 - €4.259...

Onze Technische Dienst (TD) is verantwoordelijk voor het technisch gereed stellen van onze vliegtuigen, en bestaat uit de afdelingen Engineering, Vliegtuigonderhoud en Inkoop & Logistiek. Engineering verzorgt de normeringen en technische specificaties voor de uitvoering van onderhoud, inspecties en modificatiewerkzaamheden.

Binnen de afdeling Engineering hebben wij op dit moment een urgente vacature voor de functie van System Engineer Avionics.

Het betreft een functie voor 40 uur per week.

De functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de AVIONICS systemen van onze Boeing 737NG vloot. Samen met je team, verzorg je de onderhoudsnormeringen en technische specificaties, waar je natuurlijk intern ook over adviseert.

Je ondersteunt de afdeling Vliegtuigonderhoud bij het oplossen van complexe storingen, bij specifieke projecten, en bij het onderzoeken van regelmatig voorkomende technische klachten.

Je ontwerpt modificaties, verwerkt service documentatie van leveranciers, en schrijft werkinstructies en rapportages. In samenwerking met de afdeling Vliegtuigonderhoud stel je de technische normen en specificaties op van de systemen van nieuwe/te modificeren vliegtuigen en componenten, en onderhoud je deze natuurlijk ook.

Naast deze werkzaamheden, ben je ook betrokken bij het besluitvormingsproces m.b.t. de aanschaf van nieuwe en de aanpassing van bestaande vliegtuigen, en neem je deel aan diverse projecten.

Je profiel

 • Een relevant HBO diploma, bijv. in Luchtvaarttechniek, Aviation Engineering of een andere relevante richting
 • minimaal 2 jaar werkervaring bij voorkeur in de luchtvaart of meer dan 5 jaar ervaring als een mechanische grondwerktuigkundige die op HBO niveau kan functioneren
 • ervaring als AVIONICS system engineer is een grote pré, maar ook andere ervaring kan voor deze functie een goede basis vormen
 • analytisch sterk
 • abstract denkvermogen
 • prioriteiten stellen
 • zelfstandig
 • meerdere taken kunnen combineren
 • goed adviseren en communicatief sterk
 • Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift
 • zeer nauwgezet

Ons aanbod

Bij Transavia bieden we je een gevarieerde baan binnen een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s, waarin veel ruimte is voor jouw loopbaanontwikkeling. Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dat voor deze functie o.a. bestaat uit een marktconform salaris, een eindejaars- en winstuitkering, 26 verlofdagen op fulltime jaarbasis.

Functiegroep 9 (€2593,07-4259,67)

Procedure

Heb je interesse in deze afwisselende en uitdagende functie, en sluit je CV aan op ons profiel, dan ontvangen wij heel graag je sollicitatie via de "solliciteren" button.

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden system, engineer, avionics

Contactgegevens

Contactpersoon Chi Liu Ho

Vestigingsplaats

Solliciteer