Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: System Engineer Powerplant

Plaatsingsdatum 20-11-2017 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Schiphol-Oost Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 40 Salaris Functiegroep 9 (€2.593 - €4.259...

De organisatie

Transavia, onderdeel van de AIR FRANCE KLM Groep, verzorgt lijndiensten en chartervluchten naar meer dan 110 bestemmingen, met name in Europa en Noord Afrika. Met ruim 50 jaar ervaring zijn wij de best betaalbare en meest toegankelijke luchtvaartmaatschappij van Europa, die veel belang hecht aan vriendelijkheid, gastvrijheid, service en digitale dienstverlening. Wij bieden voor zowel de vakantie- als de zakelijke reiziger een aantrekkelijke basisprijs met additionele (betaalde) producten en diensten. Jaarlijks vervoeren wij 10 miljoen passagiers en opereren wij met een jonge, milieuvriendelijke vloot vanuit Nederland vanaf Amsterdam, Rotterdam/Den Haag en Eindhoven. Ook vliegen wij vanuit Frankrijk vanaf Parijs, Nantes, Lyon, Straatsburg en Lille.

De sfeer in onze organisatie kenmerkt zich door bevlogen en ambitieuze medewerkers. Iedere dag opnieuw werken wij nauw samen met elkaar om het beste resultaat voor onze passagiers neer te zetten. Wij bieden je een professionele, dynamische omgeving waar plezier, uitdaging en groei centraal staan en waarbij jouw succes ons succes is.

De functie

In de fulltime functie van System Engineer Powerplant maak je onderdeel uit van de afdeling Engineering binnen de Technische Dienst. Engineering verzorgt de normeringen en technische specificaties voor de uitvoering van onderhoud (bijvoorbeeld inspecties) en modificatiewerkzaamheden in nauwe samenwerking met diverse interne afdelingen.

Als System Engineer Powerplant voer je in teamverband een divers pakket aan werkzaamheden uit. Je verzorgt de onderhoudsnormeringen en technische specificaties van motoren, APU’s en Thrust Reversers, en adviseert hier de diverse (interne) klanten over. Je verwerkt service documentatie van leveranciers en schrijft werkinstructies en rapportages. In samenwerking met de afdeling Vliegtuigonderhoud stel je de technische normen en specificaties op van de systemen van nieuwe/te modificeren vliegtuigen en componenten en onderhoud je deze natuurlijk ook.

Je ondersteunt Vliegtuigonderhoud bij complexe storingen, bij de uitvoering van specifieke werkzaamheden en bij het onderzoeken van regelmatig voorkomende vliegtuigklachten. Ook draag je bij aan en verwerk je shopvisits van motoren, APU’s en Thrust Reversers.

Naast deze werkzaamheden ben je ook betrokken bij het besluitvormingsproces m.b.t. de aanschaf van nieuwe en de aanpassing van bestaande vliegtuigen, en neem je deel aan diverse projecten.

Je profiel
Je bent in het bezit van een relevant HBO diploma, hebt minimaal 2 jaar ervaring op het gebied van Engineering of een vergelijkbare functie in de luchtvaart of meer dan 5 jaar ervaring als een mechanische grondwerktuigkundige. Je bent analytisch sterk, beschikt over abstract denkvermogen, leergierig en weet prioriteiten te stellen. Je werkt graag en goed zelfstandig, bent ook een teamspeler en combineert gemakkelijk meerdere taken. Daarnaast geef je graag gevraagd en ongevraagd goedgefundeerde adviezen. Je bent assertief en communicatief sterk. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Ons aanbod

Wij bieden onze medewerkers een aantrekkelijk pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, dat voor deze functie o.a. bestaat uit een marktconform salaris (functiegroep 9, €2.593 - €4.259), een eindejaars- en winstuitkering, 26 verlofdagen op fulltime jaarbasis en natuurlijk het tegen gereduceerd tarief kunnen vliegen.

De procedure
Als je interesse hebt in deze uitdagende functie, en je CV sluit aan op ons profiel, dan ontvangen wij graag je sollicitatie. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Willem van Steenis, Hoofd Engineering. Hij is te bereiken op 020 604 6670.

Je schriftelijke sollicitatie, voorzien van CV, kun je verzenden door te klikken op de onderstaande solliciteer-button.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Luchtvaart / Ruimtevaart
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden System Engineer Power Plant

Contactgegevens

Contactpersoon Anne Ruth Wichers

Vestigingsplaats

Solliciteer